18.8 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Familie Spedbarn får hjernerystelse etter biltur: Nå vil moren advare alle foreldre!

Spedbarn får hjernerystelse etter biltur: Nå vil moren advare alle foreldre!

- Annonse -

Det må være forferdelig å oppleve at ditt barn er i livsfare.  Det hendte med det skotske ekteparet Kirsti og Christopher Clark.
De hadde hatt en flott dag med handling og mye more sammen med deres døtre Malene på tre, og den tre uker gamle Harper.

Hjemturen var lang på snaue to timer, og ekstra lang ble den på grunn av rushtrafikken.  Vel hjemme var Malene trøtt, og mens de la henne til å sove satt lille Harper i bilsetet i et kvarter og ventet.  Da de la Harper på lekematten sin, oppdaget paret umiddelbart at noe var veldig galt. Nå var Harpers lepper blå, samtidig bet hun kjeven hardt og det kom hvitt skum fra munnen og nesen. Det var skremmende, og de kjørte i stor fart til sykehuset.

- Annonse -

Bilde: Kilde

Begge foreldrene var naturligvis livredde for sin lille datter.  Heldigvis klarte legene på sykehuset å gjenopplive Harper. Legene fortalte foreldrene at spebarn som tilbringer mer enn en time i bilsete, risikerer syre tap. Og da spebarnet ble lagt ned på gulvet, forårsaket det en plutselige stigning av spebarnets syrenivå. Det igjen forårsaket hjernerystelse.

Kirsti vil derfor advare alle andre foreldre om denne faren som hun selv overhodet ikke var klar over kunne skje.  Hun hadde hørt om at spebarn ikke skal sove i bilsetet over natten.  Dette trodde hun nesten ikke var sant, og skjønte ikke hvorfor hun ikke hadde hørt om det før.  Hun tenkte på de lange bilturene de hadde hatt til familien for å hilse på dem med spebarn i bilsete.

- Annonse -

Bilde: Kilde

På sykehuset fortalte legene at det vanligvis er et problem med for tidlig fødte barn. Harper var ikke for tidlig født, og hun veide 3,7 kilo ved fødselen.
Da dette hendte veide hun 3,9 kilo.

Kirsti og Christoper har snakket med mange mennesker som aldri har hørt om dette. Og noen hadde helt andre meninger. Da skjønte Kirsti og Christopher at de måtte dele hva som skjedde med Harper.  De hadde selv trengt å vite dette, og mener at andre foreldre også trenger det. Bare to timer i et bilsete, og de kunne ha mistet Harper.  Det er forferdelig å tenkt på, og de oppfordrer sterkt andre foreldre til å følge godt med barna i bilsetet.  Ikke la dem sitte i bilsetet hvis det kan unngås.


Del videre for å advare andre om det samme!

LES OGSÅ: Lørdag morgen sto jeg opp tidlig, kledde rolig på meg, gjorde i stand…

Kilde: dailyrecord
Forsidebilde: Facebook / Coelho DA Princesa FM

 

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om...

Christine Koht deler en viktig beskjed til alle sine følgere: «Jeg ble veldig overrasket….»!

Christine Koht  har etter at hun ble rammet av en alvorlig krefttype holdt fans og følgere oppdatert i sosiale medier om hvordan det er...