Annonse

Dette er hva sovestillingen til hunden, sier om dem! Hvordan sover din hund?

Av

Stillingen hunden din sover i, sier mye om dem. Her er syv sovestillinger og hva de betyr.

I følge Dog Time, kan favorittsovestillingen til hunden din endre seg i forhold til hvor den er og hvem som er rundt den.

Pleier hunden din å sove i en spesiell stilling? Sovestillingen kan faktisk si deg mye om både helsen og humøret til hunden din! Les mer om hva disse syv forskjellige sovestillingene betyr. Hvilken av stillingene pleier din hund å sove i? Kanskje du lærer noe nytt om hunden din!

1. Bevisstløs-stillingen
Ligger hunden din på ryggen eller siden, med forlabbene over brystet sitt mens bakbeina står rett opp i luften? Denne stillingen kan bety at hunden din er overopphetet. Fordi hunder har minst pels på magen, kan denne stillingen hjelpe dem med  å kjøle seg ned! Men vær forsiktig om hunden din sover i denne stillingen. I følge Dog’s best life kan det at hunden sover med forlabbene over brystet nemlig bety at de vil være i fred.

Bilde: Kilde

2. Rygg mot rygg.
Denne sovestillingen er vanlig blant ville hunder, i følge NextGen Dog. De er vant med å sove tett i tett og rygg mot rygg fordi de er veldig trygge på hverandre. Hvis hunden din sover i denne stillingen, betyr det at den stoler på deg og ønsker å være nærmere deg. Denne sovestillingen gjør faktisk godt for forholdet mellom deg og hunden din!


 

3. Sidestilling.
Hunder som sover på siden, er lykkelige hunder, i følge Holidog Times. Hvis hunden din pleier å sove på siden kan du nå vite at den har et godt liv! Når hunder sover i denne stillingen, sier de med kroppen sin at de stoler på de rundt seg. Å eksponere magen er nemlig et tegn på tillit. I følge NextGen Dog er dette også den vanligste sovestillingen hos hunder. Hunder som sover i sidestillingen er generelt rolige og bekymringsløse hunder.

Bilde: Kilde

4. Krøller seg sammen
Finner du ofte hunden din liggende som en sammenkrøllet ball? Denne sovestillingen kalles revestillingen. Denne stillingen er, i følge Dogs Best Life, den vanligste blant ville hunder og ulver. Når hunder sover på denne måten, kan det bety at den er engstelig eller bare at den fryser. Så hvis hunden din ofte sover i denne stillingen når dere er på nye steder, eller rundt nye mennesker vet du nå hvorfor!

Bilde: Kilde


5. Ville vesten
Denne stillingen tyder på underdanighet og sårbarhet, i følge Wide Open Pets. Det er ikke til å unngå å trekke litt på smilebåndet når man finner hunden i denne sovestillingen. Hvis dette er hvordan hunden din sover, betyr det at du har en veldig avslappet hund som føler seg ett hundre prosent trygg på deg.

Bilde: Kilde


6. Superhelten
Denne stillingen kalles superhelten. Og det er ikke rart med tanke på hvordan hunden ser ut når den ligger med forlabbene stukket ut foran seg og med bakbeina rett ut bak seg. Akkurat som supermann når han flyr gjennom luften! Denne stillingen er vanlig blant valper fordi de veldig enkelt kan reise seg og leke videre når de våkner, i følge Dog Time. Sover hunden din på denne måten, også som voksen, betyr det at du har en energisk hund som elsker å leke!

Bilde: Kilde

7. Krølla
Hunder som sover i denne stillingen er ofte litt sjenerte av seg. Stemmer det med din hund? Hvis ikke, trenger du ikke uroe deg. Det hender at hunder som er setter pris på nye opplevelser og moro også sover i denne stillingen. Stillingen ser ikke veldig behagelig ut, og det viser seg at den ikke er det heller. Det er fordi hundens muskler ikke får slappet ordentlig av når den ligger slik.

 

Bilde: Kilde

Som hos oss mennesker, finnes det massevis av forskjellige sovestillinger hos hunder.
Det er interessant å se hva hver sovestilling faktisk betyr! Lærte du noe nytt om hunden din etter å ha lest dette?

Del gjerne videre med dine hundeglade venner!


Forsidebilde og kilde:Shareably

Relaterte artikler