Annonse

Dette er hva din sovestilling sier om du personlighet! Stemmer dette med deg?

Av

Ingen liker å våkne med stiv nakke eller med en arm som fortsatt sover. Å sove i feil stilling om natten kan virkelig sette sine spor på humøret dagen etter.
Noen kvelder virker det rett og slett umulig å finne en god stilling å sove i! Du forsøker å finne ut hvordan du vil ha beina, armene og om du bør ligge på magen eller ryggen.
Etter mye romstering finner du den endelig.  Den perfekte sovestillingen for deg.

Vi har alle en sovestilling vi stadig vender tilbake til. Noen foretrekker å ta opp mest mulig plass ved å ligge som en sjøstjerne.
Andre gjør seg så små de bare kan, og krøller seg i en liten ball. Alle vet å sette pris på en god natt søvn.
Ta en titt på bildene nedenfor. Hvilken av disse stillingene sover du oftest i? Svaret kan nemlig avsløre mye om deg.

Bilde: Kilde

 

1. Er du en av dem som alltid må stikke ut knærne når du ligger på siden? Dette tyder på at du ikke er redd for fremtiden, og at det er vanskelig å fornærme deg.
Du er et av de menneskene som smiler selv på en grå og kald mandag morgen. Om du sover i denne stillingen, betyr det også at du generelt er pålitelig og rolig.
Du tilpasser deg endringer i livet med glede, noe mange misunner deg!

2. Er du en av de som sover i fosterstilling? Da kan det å skrive blogg, male eller lære deg å danse passe perfekt for deg!
Denne sovestillingen tyder nemlig på at du forsøker å gjemme deg fra problemene du møter på i livet. Derfor kan det hjelpe å få utløp for talentene dine.
Denne stillingen forteller deg også at du ofte har et behov for at folk rundt deg sympatiserer med deg. Å sove i fosterstilling betyr også at du har behov for å bli beskyttet og forstått.

LES OGSÅ: Dette skjer med kroppen din, om du sover med kaldt på rommet!


3. Kanskje er du en leder? Om du sover på magen med armene og beina ut, betyr det nemlig det. Om dette er din sovestilling, er du en person som foretrekker å være strukturert ved å planlegge alt på forhånd. Overraskelser er ikke noe for deg! Du har orden i ditt profesjonelle og personlige liv, og du tar ofte initiativ. I tillegg til å være impulsiv, gjør din følelse av ansvar deg i stand til å oppnå stor suksess.

4. Kjenner du deg igjen i bilde nr. 4? Da betyr det at du har en sterk personlighet! Du er vant med å få mye oppmerksomhet, og du elsker å være med andre. Denne sovestillingen sier også at du er glad i livet og at du generelt er en positiv person. Du foretrekker å jobbe hardt og du forteller alltid sannheten.

5. Denne stillingen kalles soldatstillingen. Hvis du sover på ryggen med armene langs siden, betyr det at du er streng, krevende og nøye – men aller mest med deg selv. Du vet hvilke mål du har satt deg i livet, og du jobber hardt for å oppnå dem.

6. Sover du i denne stillingen, med ett bein bøyd oppover mot haken, betyr det at du ofte sliter med å ta avgjørelser. Du foretrekker grundighet, stabilitet og ro både i det personlige og profesjonelle livet. Denne sovestillingen viser at du alltid er klar for eventyr, og at du har en uforutsigbar personlighet. Fordi humøret ditt endres så hyppig, kan det være oppleves som ganske forvirrende for de du har rundt deg.

Et syvende alternativ er at du ikke bare har én fast sovestilling. Kanskje du stadig sover i forskjellige stillinger om natten? Fortvil ikke! Det er ikke noe galt med deg. Dette er bare et tegn på at du kanskje har en mangesidig personlighet. Det kan være sider ved deg selv du ikke har rukket å blitt ordentlig kjent med enda. Se på det som noe spennende du kan jobbe med videre! Ved å lære seg selv å kjenne, kan det hende at du ikke er langt fra å finne din faste sovestilling.

Det er viktigste er selvsagt at man sover godt om natten, uansett stilling. Men nå som du har lært hva disse seks sovestillingene betyr, kan du ha det moro med venner og familiemedlemmer!
Kanskje sovestillingen deres overrasker deg og du lærer noe nytt om dem? Og tenk så fint at du på en første date kan lære mye om den andre personen!
Du har kanskje også lært noe nytt om deg selv etter å ha lest om din sovestilling?

Del gjerne videre med dine venner, slik at de også kan se om dette stemmer! 

Kilde: brightside
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler