Søstrene ble funnet døde, etter at de var på campingtur med mamma og pappa – Tragisk hendelse!

Av

To søstre på 7 og 3 år døde av en flom som sendte strømmer av vann brølende inn i et smalt juv i Utah-ørkenen, opplyser myndighetene tirsdag.

Bilde: GoFundMe

Jentene var på campingtur tur med faren og moren da stormen traff dem.
Little Wild Horse Canyon anses som en populær, familievennlig sti som viser fryktinngytende, fargerike steingjerder, men flom er en risiko i de trange formasjonene kjent som en spalte canyons.
Ørken regn kan være farlig fordi den harde jorden ikke suger opp mye vann. I stedet samler regnet seg raskt, og fyller ofte smale sprekker i Canyon, det blir som å fylle opp et badekar. De høye bølgene som kan oppstå er skumle og det er få steder å gjemme seg når været rammer, noe som kan gjøre en liten uformell fottur til en farlig situasjon.
Faren fant sin 7 år gamle datters kropp før myndighetene ble kalt til åstedet, ifølge talsperson for Emery County Sheriff’s Office.

«Det er med stor sorg ECSO bekrefter at det avdøde offeret for gårsdagens uvær i Little Wildhorse Canyon er en 7 år gammel Utah-jente», sa politiet i en uttalelse.
De hadde enda ikke funnet Kinsleys tre år gamle søster Ellie.
Et mannskap på 67 søke- og redningsmannskaper, og tre helikoptre finkjemmet området for å finne treåringen. Kroppen hennes ble funnet den samme kvelden.
Myndighetene sa at de tror at noen turgåere fremdeles ikke er funnet, for det var flere biler som sto parkerte på parkeringsplassen flere netter.
Ellie ble funnet av et helikopter 28 mil unna unn der hun sist ble sett.

Se video og hør hele historien fra nyhetskanalen FOX13, her:

For å støtte familiens tragiske hendelse, har de opprettet en gofoundme kampanje. 
Her kan du lese mer om saken. Del gjerne videre slik at flere kan støtte denne saken. 

Hvil i fred jenter.LES OGSÅ: Den unike campingvognen går viralt på nettet –  Bare vent til du ser innsiden!Relaterte artikler