Annonse

Sønnen(17) er en bråkmaker på skolen! En dag dukker pappaen opp å gir sin sønn en lærepenge som han sent vil glemme!

Av

Det er ingen hemmelighet at tenåringer kan være flaue over foreldrene, men Bradley Howards pappa tok det til et helt annet nivå.
Foreldrene hadde fått klager fra skolen på sin 17 år gamle sønn, Bradley, om at han pratet for mye, han forstyrret og skapte uro i fysikk timen.
Til slutt fikk foreldrene nok for det virket ikke som Bradley tok hensyn til hverken lærere eller foreldre, han bare fortsatte med sitt.
Det var på tide å gi han en lærepenge!


«Får vi en klage til fra skolen så kommer jeg til å dukke opp på skolen og sitte ved siden av deg i klasserommet» sa faren
Bradley brydde seg ikke om hverken trusler eller tilsnakk, han gjorde som han ville, og det kom flere klager fra skolen.
Da var det bare en ting å gjøre for faren, det var å iverksette trusselen forteller han til Buzzfeed.


Så en dag skjedde det, der satt faren til Bradley midt i klasserommet!
«Jeg merket ham ikke før etter at jeg hadde sagt hei til alle mine venner, men jeg var kjempesjokkert», sier han til Buzzfeed.

Til stor glede for de andre elevene som syns dette var utrolig morsomt, men det syns ikke Bradley!
Og om ikke det var nok, så syns lillesøsteren til Bradley at dette var så morsomt at hun delte bildet på sosiale medier. Og hun hyllet sin pappa for initiativet og håpet dette var en lærepenge om at man skal oppføre seg i klasserommet!
Også moren til Bradley syns det var morsomt, og hun delte bildet og hyllet sin mann og skrev følgende på Facebook.

«Mennene i familien Howard har blitt kjente. Vi har hatt det mye gøy med dette, men det vi håper mest av alt er å nå få slippe flere samtaler om at Bradley forstyrrer i timene»

Del gjerne denne artikkelen med dine venner om du syns faren gjorde en god innsats for å få sønnen til å forstå at du skal respektere hverandre.

LES OGSÅ: Denne barneskolelæreren blir hyllet for denne fantastiske hjemmeleksen!

Relaterte artikler