12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisSønnen til Jamie Oliver er 13 år - bare vent til du...

Sønnen til Jamie Oliver er 13 år – bare vent til du ser likheten

- Annonse -

Det ser ut til at kokkekunsten går i arv i Jamie Olivers familie, og hans 13 år gamle sønn, Buddy, er på vei til å bevise det. Den unge kokken vil følge i sin berømte fars fotspor med sitt eget matlagingsprogram på BBC. Buddys nye program vil lære andre barn hvordan de kan lage familievennlige retter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jamie Oliver (@jamieoliver)

- Annonse -

Dette kommer etter suksessen han har hatt med sine YouTube-opplæringsvideoer kalt «Cooking Buddies.» Den talentfulle gutten har samlet imponerende 133 000 abonnenter på kanalen siden han og faren startet prosjektet for to år siden.

Men nå går Buddy et skritt videre fra hjemmevideoene som ble filmet på kjøkkenet eller i hagehuset. Han har nå sitt eget fullskala produksjonsteam. En innsider avslører: «Buddy har tatt inntrykk av all erfaringen til sin far og er klar til å bruke den i sitt eget matlagingsprogram.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Get Kids Cooking (@cookingbuddiesclub)

- Annonse -

Prosjektet vil være Buddys egen prestasjon og ikke avhengig av hans berømte fars suksess. Kilden legger til: «Buddy er stjernen i showet. Jamie ønsker at sønnen skal bevise seg selv for TV-publikummet, ikke bare leve på familiens navn. Han må vise frem sine tekniske ferdigheter og presentasjonsevne, men hvis YouTube-arbeidet hans er en indikasjon, vil det være naturlig for ham.», skriver thesun.


Vi ser frem til å følge Buddy Bear Olivers kulinariske reise på BBC og håper at han vil inspirere mange unge talenter til å utforske gleden ved matlaging. Vi ønsker han lykke til med sitt eget matlagingsprogram og ser frem til å se hans kulinariske ferdigheter skinne på skjermen!

LES OGSÅ: Desta Beeder med følelsesladet beskjed på den store dagen: «Ingenting som…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne artikkelen. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -