Annonse

Sønnen setter inn kamera på morens rom på sykehjemmet – overgrepet han ser mot moren er skremmende!

Av

Da moren til Camille Parent ble skadet på et sykehjem i Peterborough, Ontario,USA, klaget han til sykehjemmet og installerte et skjult videokamera.
Sønnen hadde installert det skjulte kameraet på morens rom etter flere hendelser som han fant mistenkelig. Hun hadde tidligere fått svart øye av grunner som fortsatt er ukjente for ham.

Bilde: Youtube

Det han ikke mistenkte – og han ble sjokkert over å se var at personalet mishandlet moren, på groteske og aggressive måter.
I videoopptakene som var tatt over en tre ukers periode så man at de ansatte begikk en rekke usømmelige handlinger.
I ett klipp sees en ansatt som vifter med en vaskeklut smurt inn med hennes egen avføring nær ansiktet hennes. I et annet klipp sees en ansatt tørke nesen på lakenet hennes.

Bilde: Youtube

I videoen ser man også at døren på rommet hennes står åpen, hun ligger hjelpeløs i sengen mens andre pasienter går inn på rommet hennes og tar ting.
Den sjokkerende videoen utløste en formell intern etterforskning av St. Josephs. De fire ansatte på sykehjemmet fikk sparken.
Helen sovnet inn i 2016, hun var en fantastisk mamma og bestemor. Hun jobbet som sykepleier under 2. verdenskrig før hun klarte å rømme fra nazistene og flyttet til Canada.

Bilde: Youtube

Se videoen og hør Camille selv fortelle om hendelsen her:

Det er så tragisk at slik kan skje på et eldresenter! Dette er virkelig ikke greit! 

LES OGSÅ: Foreldrene fikk beskjed om at datteren hadde 1 dag igjen å leve – Men se på henne i dag!Forsidebilde: Youtube skjermdump

Relaterte artikler