14.2 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Familie Sønnen kollapset etter å ha lekt på lekeplassen - Nå vil moren...

Sønnen kollapset etter å ha lekt på lekeplassen – Nå vil moren advare andre foreldre!

- Annonse -

Det å være foreldre er et stort ansvar, men også noe av det flotteste man har i livet.
Barne fyller huset og hjemmet med gleder og smil og masse kjærlighet. Uansett hvilken alder barna befinner seg i, er det alltid et nye ting som skjer. Når de blir eldre så er de mer og mer ute å leker alene med sine venner. Og stort sett så går det alltid fint når de er ute å leker, men av og til kan leken havne på nye nivåer som gjør at barna kan skade seg.

Rebecca Jordan fikk seg en skrekkelig opplevelse da hennes sønn hadde vært ute å lekt i parken.
Han hadde svingt seg altfor fort rundt på husken i parken, det endte med at hun måtte kjøre han til sykehuset.
Hun har delt en advarsel i sosiale medier, for å advare andre foreldre om den skjulte faren.

- Annonse -

Pixabay ( bildet har ingenting med saken å gjøre, kun en illustrasjon)

I følge legene så kom det fra at han hadde snurret så fort på husket at alt blodet hans hadde forsvunnet helt bak i hodet.
Det var så ille at blodkarene i øynene sprakk og legene trodde på et tidspunkt at han hadde malt seg rød i øyet.

Bilde: Facebook / Rebecca Jordan

- Annonse -

Moren har valgt og dele en advarsel på Facebook til alle foreldre.
Vi har prøvd å oversette innlegget hennes til norsk etter beste evne.

«** Bare så foreldre er klar over hva som kan skje når barnet ditt spinner altfor fort og for lenge på en sving huske med hodet lent tilbake.
Vår sønn elsker å snurre rundt, han er litt spenningssøkende (du vet hvordan gutter kan være). I går lekte han med en gruppe andre barn utenfor. Han kom på husken og fortalte de andre barna at de skulle snurre ham rundt (som han gjør mye), du kjenner den berømte linjen, «raskere, høyere, snurr meg raskere». (Bortsett fra denne tiden holdt han hodet ut hele tiden, og han lot det gå for lenge. Hvem visste?) 🤷♀)

Da han ble spunnet raskere og raskere med hodet tilbake, tvang centrifugalkraften / trykket blodet til å rush til toppen av hodet hans (han så ut som at hodet hans var spraymalt eller brent). Pluss blodkarene i øynene og øyelokkene briste ut fra det ekstreme trykket. De stoppet ham, og da han gikk av husken, kollapset han (mulig det gikk noen minutter). Flere barn kom inn med ham for å fortelle oss hva som skjedde, og han sa at han hadde problemer med å puste og vondt i hodet». Vi begynte å sjekke ham ut og begynte å skjønne hva som var galt. Vi var bekymret for mulig hjerneskade, så vi dro til sykehuset. Vær oppmerksom på at han aldri faktisk slo på hodet, dette var bare fra sentrifugalkraften som trakk mens han svingte seg på husken.

Legene og sykepleierne var forundret og trodde at han hadde  spraymaling på hodet fordi de ikke har sett denne typen presentasjon av blodblåser før. De var veldig raske til å undersøke hodet, øyne og indre ører og sendte ham til en C.T.
Takk Gud, det kom tilbake til normalt igjen, ingen indre skader eller hevelse i hjernen. Men seriøst vil må være veldig forsiktige med å snurre overdrevet fra nå av. Så, ikke prøv å forårsake frykt eller be barna slutte å snurre og ha det gøy, men bare tenk litt på det overdreven spinning under disse omstendighetene, man må være litt forsiktig. 

Du tenker bare ikke på det når de bare har det gøy og ler. Men vi må bare vite når det er for fort eller skjer for lenge. Du vet akkurat som alt annet, moderering er nøkkelen!
Så vær så snill å la barna ha det gøy og være barn, men vær trygg på at de vet om begresninger. Det er viktig å holde dem trygge.

Gud velsigne!»

Her kan du se hennes eget innlegg på Facebook.

Vi er glad hun delte denne advarselen, for dette hadde vi aldri tenkt på før!
Du er kanskje like glad som oss for at du leste dette akkurat nå!
Hjelp moren å dele dette videre på Facebook, slik at alle får med seg denne livsviktige informasjonen. 

Trykk på deleknappen du finner lenger ned her!

LES OGSÅ: Denne husbåten har alt du måtte tenke deg! Her har du en flytende hytte – Bare vent til du ser innsiden!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...