Annonse

Hennes sønn havnet på sykehuset! Nå vil moren advare andre mot den skremmende ungdomstrenden!

Av

Den nye trenden er noe som heter varmtvannsutfordring, hvor man skal kaste kokende vann på en person som har sovnet, eller få en person til å drikke kokende vann.

Det blir dessverre vist slike klipp på youtube hvordan man skal foreta denne utfordringen. Flere barn har fått forbrenninger og noen har dødd av dette. Dessverre døde den åtte år gamle Ki’ari Pope i mars etter å ha drukket kokende vann gjennom et strå. Hun endte på sykehus med trakeotomi, døv og med kroniske respiratoriske problemer.

Bilde: YouTube

Det som da skjer er at det kokende vannet forårsaker tredjegrads forbrenning, når vannet har en temperatur på 60 grader.


Det var 6 kamerater på 15 år som var på overnattingsbesøk, og de som var våkne bestemte seg for å prøve ut varmtvannsutfordringen. De kastet kokende vann over halsen til den sovende kameraten. Han våknet og skrek av smerte av den brennende følelsen på halsen. Han ble liggende i sengen i 2 timer og skrek og gråt av smerte, etter hvert kom han seg hjem og moren kjørte han øyeblikkelig til sykehuset.

Bilde: YouTube

Nå advarer moren alle om denne livsfarlig utfordringen!

Se klippet her:


Forsidebilde: YouTube

Relaterte artikler