-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendis«Sommerhytta» - Veronica Rasmussen røper gledelig familiebeskjed: «Vi gleder oss masse til..»

«Sommerhytta» – Veronica Rasmussen røper gledelig familiebeskjed: «Vi gleder oss masse til..»

- Annonse -

I årets spennende sesong av det populære TV-programmet «Sommerhytta» på TV2, har vi møtt mange talentfulle og inspirerende deltakere.
«Sommerhytta» har blitt en årlig tradisjon som tar oss med på en reise der vanlige mennesker kjemper i ti intense uker for å bygge den mest fantastiske hytta. Og bare et deltakerpar vil til slutt vinne og bli stolte eiere av en ny hytte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VERONICA RASMUSSEN (@veronicarasmussen)

- Annonse -

Far og datter, Kurt Rasmussen og Veronica Rasmussen(28) stakk av med seieren i den sjette sesongen av «Sommerhytta» i 2021.
Nå har Veronica kunngjort på Instagram at hun er gravid. Hun har delt et bilde av seg selv med gravidmage og hun skriver:
«En liten søtnos i magen».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VERONICA RASMUSSEN (@veronicarasmussen)

Veronica har vært kjæreste med Markus Pedersen i over tre år og nå gleder de seg til å bli foreldre. Vi så Markus da han trådte inn som vikar for Kurt Rasmussen på «Sommerhytta».
«Vi gleder oss masse til å bli foreldre for første gang! Dette har vi sett frem til en god stund. Vi er spente, men føler oss veldig klare for den nye tilværelsen med en liten gutt», forteller Veronica til TV2.

- Annonse -

«Nå er det veldig fint å være gravid! Starten var litt tøff med mye kvalme og lite energi. Nå er formen mye bedre, jeg har mer energi, og jeg synes det er veldig koselig at det skjer noe inni magen», sier Veronica.


Vi gratulerer Veronica Rasmussen og Markus Pedersen og ønsker dem lykke til på deres reise inn i foreldreskapet og håper at de vil oppleve glede, kjærlighet og mange uforglemmelige øyeblikk når de bygger sin egen lille familie.

Del gjerne videre slik at alle dine venner som så på programmet også får med seg den gledelige nyheten. 

LES OGSÅ: Etter 40 år deler Dag Otto Lauritzen den ærlige beskjeden om forholdet: «Det er ingen tvil..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -