-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisSommerhytta: Veronica Rasmussen røper familieforøkelse - dette må alle få med seg

Sommerhytta: Veronica Rasmussen røper familieforøkelse – dette må alle få med seg

- Annonse -

I 2021 oppnådde far og datter-duoen, Veronica (28) og Kurt Rasmussen (49), bemerkelsesverdig suksess ved å vinne TV 2s populære program «Sommerhytta». Etter ti intense uker med omfattende oppussing, stod de igjen som seirende og vant sin egenbygde hytte på Mjøsli​​​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VERONICA RASMUSSEN (@veronicarasmussen)

- Annonse -

Duoen, som var blant forhåndsfavorittene, vant til slutt finalen over kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg og Jone Engemoen Hansen​​. Denne seieren var ikke bare et bevis på deres oppussingsferdigheter, men også en anledning til å skape et samlingssted for hele familien. De ser tilbake på deltakelsen som en utrolig morsom, slitsom, lærerik, og stor opplevelse – en opplevelse for livet. De har også tatt med seg mye lærdom innen snekring og oppussing fra prosjektet​​​​.

For Veronica har denne erfaringen også hatt en varig innvirkning på livet hennes. Hun og samboeren Markus gikk i gang med oppussing av deres leilighet i Oslo bare to dager etter finalen i «Sommerhytta», noe som viser hennes økte selvtillit og ferdigheter innenfor snekring og oppussing​​​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VERONICA RASMUSSEN (@veronicarasmussen)

- Annonse -

I tillegg til denne imponerende profesjonelle prestasjonen, har Veronica nylig trådt inn i en ny og spennende fase av livet sitt ved å bli mamma for første gang, skriver TV2. Hun og samboeren Markus delte den gledelige nyheten på Instagram, og Veronica har uttrykt en enorm glede og kjærlighet for den lille gutten, Herman. Hun reflekterer over de første dagene med sønnen som helt spesielle, og beskriver det som en utrolig sterk og rørende opplevelse å bli forelder​​​​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VERONICA RASMUSSEN (@veronicarasmussen)

Denne overgangen fra TV-suksess til familieliv understreker den dynamiske og flerdimensjonale naturen til hverdagen. Veronica Rasmussens reise fra «Sommerhytta» til morsrollen illustrerer en inspirerende historie om vekst, endring og ny begynnelse.


Vi sender våre gratulasjoner til de nybakte foreldrene.

LES OGSÅ: Heidi Weng vant på målstreken – dette er hennes egne ord etter seieren: «Jeg har aldri..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -