12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendis«Sommerhytta» Dette er de hemmelige detaljene som ikke ble vist på TV

«Sommerhytta» Dette er de hemmelige detaljene som ikke ble vist på TV

- Annonse -

«Sommerhytta» på TV2 har blitt en populær realityserie som tar seerne med på en spennende reise inn i hyttelivets verden. I programmet konkurrerer ulike deltakerpar om å skape den ultimate sommerhytta fra bunnen av.

Hver uke blir deltakerne utfordret med forskjellige oppgaver og temaer knyttet til hyttebygging og interiørdesign. Fra å planlegge og bygge strukturen til å skape unike og personlige innredninger, må deltakerne bruke sin kreativitet og håndverksevner for å imponere dommerne og sikre seg seieren.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

Vinneren av «Sommerhytta» vinner hytta de har pusset opp, mens de andre hyttene blir lagt ut for salg til offentligheten. Noe som har vist seg å være vanskelig, for fjorårets hytter har fortsatt ikke blitt solgt.
TV 2 offentliggjorde flere eksklusive detaljer om innspillingen av «Sommerhytta», som ikke blir vist på skjermen mens programmet pågår.
Den idylliske lokasjonen for hyttebyggingen er Myllatunet i Nordmarka på Hadeland, og valget av hyttefarge kan være avgjørende for deltakerne, siden gule hytter har vunnet fire ganger, røde hytter én gang, og grønne hytter én gang.

Følger du med på «Sommerhytta»? 🏡 Denne uken får parene besøk av familie og venner som kommer for å hjelpe dem. Ny episode venter på deg på TV 2 Play nå, eller kl. 20.00 på TV 2 Direkte.

Publisert av TV 2 Mandag 15. mai 2023

Deltakerparene får tildelt ukens prosjekt mandag morgen og har tid til å jobbe fram til fredag kl. 12.00. Arbeidsdagene varierer i lengde fra uke til uke og blant deltakerparene.
Deltakerne jobber en ekstra dag i uken sammenlignet med det som vises på TV, siden programmet sendes om kveldene fra mandag til torsdag. Men hvordan har egentlig deltakerne når kameraene ikke er på?

- Annonse -

I begynnelsen av konkurransen bor deltakerne i nærheten av bygge området, men etter hvert som hyttene begynner å ta form, får deltakerne flytte inn i sine egne hytter.
I løpet av ti ukers byggeperiode blir det delt ut 15 gullhammere, og før finaleuken har det blitt delt ut ni gullhammere.
I finaleuken blir to gullhammere tildelt gjennom konkurranser, og tre gullhammere blir tildelt av hver ekspert, og én gullhammer blir tildelt av hyttenaboene.
Hvis flere deltakerpar står likt i finalen, får gullhammeren fra hyttenaboene størst betydning.
Deltakerne blir grundig opplært i bruk av verktøy. I tillegg til dette, bruker de sin eksisterende kunnskap om oppussing og bygging.

Hva skjer med materialene som deltakerne kutter feil eller ikke får bruk for? Materialer som blir overflødige og ikke kan gjenbrukes, blir kildesortert.
TV 2 avslører at produksjonen legger vekt på gjenbruk av materialene. Det er deltakerne selv som må estimere hva som skal bestilles av materialer, noe som blir nøye vurdert for å unngå overforbruk.

Det som imidlertid ikke blir kildesortert, er premiene deltakerne vinner underveis i programmet. Alle konkurransepremier som blir vunnet, blir med deltakerne uansett utfall. Enten de vinner hytta eller ikke, er det ingen som forlater «Sommerhytta» tomhendt, opplyser TV 2.


Med sin kreativitet, innsats og byggeferdigheter er vi sikre på at de vil skape fantastiske hytter og skape minner for livet.
Vi gleder oss til å følge med på reisen deres og se det endelige resultatet. Lykke til!

LES OGSÅ: Christer Rødseth med følelsesladet beskjed etter den triste hendelsen: «veldig trist…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -