Annonse

Slottet har kommet med en beklagelse på vegne av prinsesse Märtha Louise

Av

Slottet har valgt å komme med en beklagelse på vegne av prinsessen, etter at det er oppdaget en feil.
Hun har lagt ut en feriebolig for salg, og i den forbindelse er det gjort en feil.

Märtha Louise har vært uheldig og gjort en liten feil i salgsdokumentene.
Da ferieboligen ble lagt ut for salg så skrev hun en liten feil  i egenerklæringen, feilen har nå blitt oppdaget og derfor beklager slottet på vegne av prinsessen.

Ferieboligen på Bloksbjerg
Feilen var det først Se og Hør som oppdaget, og det kommet frem i etterkant at feilene ligger i hva hun skrev på spørsmålene om skaderapport og tilstandsvurdering på ferieboligen i Bloksberg. Rett utenfor Fredrikstad ligger den store feriehuset på 400 kvm. Totalt er det tolv mål tomt med egen strandlinjen, en virkelig flott eiendom. Den ble lagt ut for under 1 år siden til en totalpris på 35 millioner NOK.  Grunnen til at hun ønsket å selge var at den var altfor stor og krevende å eie.


Guri Varpe som er informasjonssjef for det kongelige hoff har uttalt følgende til Se og hør:
«De to punktene i egenerklæringen er unøyaktig formulert, og det beklager prinsessen. Dette vil nå bli rettet opp».

Feilen som ble gjort i skjemaet er at hun hadde skrevet at det ble gjort jevnlige kontroller og vurderinger der det kongelige hoff også har vært delaktige i vedlikeholdsarbeidet av det store huset.

Det har i senere tid kommer frem at sist gang det kongelige hoff har utført arbeid på feriehuset var i 2011, da det ble gjort en tilstandsvurdering. Hun tok over feriehuset i 2011 og da ble det også gjort en total verdivurdering av feriehuset til prinsessen.


Det er virkelig flott at vi har et kongelig hoff og en prinsesse som ønsker å rette opp feil de har gjort. Dette viser ærlighet og riktige verdier for folket. Vi heier på deg Märtha Louise!

LES OGSÅ: Ari Behn bryter stillheten om Märtha Louise og Durek Verrett

Boligen er fortsatt ikke solgt. 

Forsidebilde: Instagram skjermdump / princessmarthalouise/

Relaterte artikler