Annonse

Sliter du med migrene? Legg et bananskall på pannen – Da skjer dette!

Av

Kvalme, rygg- og nakkesmerter, ømfintlighet for lys… listen virker evig når det gjelder plagene som følger med migrene. Vanlige smertestillende hjelper dessverre sjeldent når man har migrene. Heldigvis finnes det noen naturlige medisiner og metoder som hjelper på smertene ved migrene! Nedenfor har vi listet opp ni av dem.

1. Bokhvete
Migrene skyldes ofte av betennelser eller infeksjoner i kroppen. Bokhvete inneholder et stoff som er bevist å redusere dette. Med andre ord; spis mer bokhvete!

2. Koffein
Betennelser i kroppen fører ofte til migrene. Koffein kan redusere disse! Det er også bevist at koffein hjelper mot smertene som følger med migrene. For best resultat bør man kombinere koffein med vanlig smertestillende. Likevel er det viktig å være obs på at koffein er svært vanedannende. Blir man avhengig av koffein kan det faktisk føre til hodepine når kroppen ikke får nok av det.


Pixabay

3. Lavendel
Dette naturlige produktet kan gjøre mirakler for smertene dine. Du kan enten massere tinningene dine med litt lavendelolje, eller du kan lage en smertelindrende damp! For å lage dampen, koker du bare 1,5 liter vann og tilsetter åtte dråper med lavendelolje. Pust inn dampen fra denne blandingen og det vil virke smertelindrende!

4. Linfrø
Inkluder linfrø i kostholdet ditt! Disse inneholder mye omega-3 fettsyrer som reduserer betennelser i kroppen og dermed også migrene.

5. Ingefær
Ingefær har antiinflammatoriske egenskaper som reduserer migrene og smertene som følger med.


6. Matrem
Denne urten kan forebygge og lindre migrene. På engelsk kalles den feverfew og kan brukes i for eksempel te.

LES OGSÅ: Slik får du hvitere tenner med bare 1 banan! Prøv selv, ganske genialt!

7. Legepestrot
Denne urtemedisinen bedrer tilførselen av blod til hjernen. Å få i seg mellom 50 og 75mg med legepestrot hver dag har vist seg å forbygge migrene.

8. Bananskall
Bananskall inneholder kalium. Legg kaldt press i nakken og på hodet når du har migrene. Så legger du et bananskall i pannen. På denne måten vil huden trekke til seg enda mer av kaliumet fra bananen.

9. Basilikumsolje
Erstatt olivenoljen du bruker til matlaging med basilikumsolje. Dette er en naturlig muskelavslappende olje som kan redusere hodepine.

Vi håper disse tipsene vil hjelpe deg mot migrenen din!
Del gjerne videre disse smarte tipsene med dine venner! 

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler