15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemKreative tipsSliter du med søvnløse netter? Da burde du prøve dette!

Sliter du med søvnløse netter? Da burde du prøve dette!

- Annonse -

Er du en av de som har problemer med å få en god natts søvn?
Med alt stresset som vi blir påvirket av i vårt moderne miljø, kan det være vanskelig å sovne og bli der og å våkne uthvilt.

Pexels

Da er kanskje sovetabletten den eneste løsningen, men det finnes også et naturlig produkt som kan overraske deg og hjelpe deg til en god natts søvn.
Bananer er en av verdens mest populære frukter, og de er svært næringsrike og har en fantastisk søt smak som fungerer som hovedingredienser i mange oppskrifter.
Bananer brukes til og med til å lage en avslappende te som kan hjelpe for søvnen, ifølge helseguruen David Wolfe.

Pexels
- Annonse -

Bananen tilfører kroppen kalium som hjelper til med å regulere blodtrykket og støtter nervesystemet. Den inneholder også en mengde magnesium, som er muskelavslappende og den inneholder vitamin B6, som hjelper kroppen din med å lage kjemikaliene som regulerer søvnsyklusen din.
I tillegg har studier antydet at kanel kan bidra til å regulere blodsukkernivået i kroppen din. Topper i blodsukkeret kan bidra til søvnløshet, så en dose kanel før sengetid kan potensielt oppveie denne effekten. Sett fordelene med kanel og banan sammen, og du har en kraftig naturlig kombinasjon som kan gjøre underverker for søvnen din!

Lag deg en kopp te ved å vaske en økologisk banan, skjær av endene og kok den i 10 minutter. Det er viktig å bruke økologisk banan slik at du ikke får i deg skadelige kjemikalier. Tilsett en teskje kanel og drikk deretter ca 1 time før leggetid.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Brudgommen tror at bruden skal avgi bryllupssløfte – da kommer den sjokkerende beskjeden!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -