15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemKreative tipsSlik kan du enkelt slippe edderkopper i hjemmet - Bruk noe du...

Slik kan du enkelt slippe edderkopper i hjemmet – Bruk noe du allerede har hjemme

- Annonse -

De fleste edderkopparter er ufarlige for mennesker, men hvis du er en av de mange som ikke liker å dele hjemmet ditt med åttebeinet venner så finnes det muligheter for å holde edderkoppdyr i sjakk med naturlige edderkoppdrepende midler.
Vi opplever ofte å se edderkopper i våre hjem i løpet av høsten, når kortere, mørkere dager og kaldere temperaturer ser den årlige migrasjonen av edderkopper fra våre hager til våre hjem.

Her er gode tips for hvordan du kan holde edderkoppene unna hjemmet ditt, ifølge wikihow.

- Annonse -

1. Hvit eddik
Eddikspray kan fungere som en organisk skadedyrs bekjempelse, spesielt for edderkopper.
Hvit eddik inneholder eddiksyre som gir en syrlig smak og lukt som edderkopper er svært følsomme for.
Bland like deler av eddik og vann i en sprayflaske. Spray rundt i hjemmet ditt, konsentrer deg om kjøkkenet ditt og innganger der det kan komme insekter.

Bilde: Pexels

2. Sitron
Å ha sitrusfrukter i en bolle stående på kjøkkenet er en fin måte å holde edderkopper ute. Du kan også gni rester av sitrusskall langs vinduskarmer og døråpninger.

3. Mynte
Mynt er en flott naturlig skadedyrs bekjempelse. De fleste insekter, inkludert edderkopper, hater mynte. Tilsett peppermynte eterisk olje til vann i en sprayflaske og spray over hele hjemmet ditt.

- Annonse -

En tilleggs bonus er at huset ditt vil lukte frisk av mynte. Du kan også knuse noen tørkede mynteblader og legge dem i små poser i kjøkkenskapet ditt. Hvis du ikke har fersk mynte, kan du også bruke mynte -teposer. En annen flott måte å forhindre at insekter kommer inn i hjemmet ditt, er å plante mynteblader nær inngangspartiene.


4. Fjern rot og støv
Å holde hjemmet ditt rent og ryddig vil gjøre hjemmet ditt mindre innbydende. Regelmessig støv og støvsuging vil hindre at insekter trives.
Edderkopper tiltrekkes av mørke, rotete rom. Prøv å stable, organisere og forsegle lagringsområdene dine, tørk støv og støvsug underveis. Sørg også for å ta ut regelmessig og fjerne stablene med tomme esker du har lagret. Edderkopper elsker å lage et hjem i hauger av papp, esker, kryssfiner og ved.

Del gjerne videre disse smarte tipsene med dine venner. 
Det er nok mange du kjenner som vil sette pris på dette. 

LES OGSÅ: Uker etter at hun har født kjenner hun noe som rører på seg i magen! Legene får sjokk når de se hva det er!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -