Annonse

Slik får du grep om privatøkonomien din når det er krise!

Av

Det er mange som har fått oppleve krisetider under corona-tiden. Rekordmange har sverget til kredittkort, mange har fryst avdragene på boliglånene sine. Dette er tiltak som berger en for en kort periode, men i realiteten forskyver det bare problemene inn i fremtiden.

Nettstedet Safedeal har utviklet en tjeneste som kan hjelpe mange. Krysser man der av for at man ønsker tilbud på nytt eller refinansiert boliglån, kan man søke på alt fra 0 – 10millioner. Og en ekspert hjelper til med resten. Tjenesten og en ekspert fra TT Finans skreddersyr en løsning ut fra det beste hos inntil 27 ulike banker.

-Mange blir oppgitte og frustrerte fordi det er så vrient å holde seg oppdatert på både regler for lån og markedet. De beste betingelsene får man som regel ved et 1.prioritets sikret lån med mer enn 40% sikkerhet og høy inntekt, men det er ikke så mange som har alt det. Vi hjelper de som trenger å få ned de månedlige kostnadene, de som plutselig har kommet ut for en situasjon med akutt behov for penger av en eller annen grunn, eller de som rett og slett kunne tenke seg å bygge ut eller pusse opp. Ikke minst ser vi på mulighetene hos de som plutselig har fått endringer i livssituasjonen på grunn av jobb, sykdom eller forandret familiesituasjon.


Forsidebilde: Pixabay

Relaterte artikler