Annonse

Slik endte det med at Peter måtte betale 653.000 kr for en helt vanlig øl: «Det ble et stort hull i økonomien!»

Av

Sportsjournalist Peter Lalor, skulle bare ta seg en øl på en pub i Manchester, men noe gikk veldig galt.
Han var i Manchester for å dekke cricketkonkurransen – The Ashes, mellom England og Australia.
En kveld bestemte han seg for å ta en tur ned i hotell baren for en kald øl. Han bestilte seg Deuchars IPA, skotsk øl som koster ca. 60,- kroner, men Peter måtte betale 653.000 svenske kroner for ølet sitt.
«Det er mye penger. Jeg er bare en cricketjournalist», forteller han til BBC.
Og pengene ble trukket fra kortet hans!

Bilde: Twitter

Historien har han delt på Twitter, og han skriver som følger:
Da jeg fikk kvitteringen, fant jeg ikke lesebrillene mine, og da det ble problemer med kortmaskinen, lot jeg det bare være. Men et innfall fikk meg til å spørre hvor mye jeg betalte for ølet mitt. Da jeg spurte bartenderen, la hun hånden foran munnen og begynte å le uhemmet mens hun nektet å fortelle meg hvor mye jeg betalte.
Det er rart hvordan både Visa og banken min kunne godkjenne en slik sum uten å kontakte meg. De har lovet meg at pengene er på vei tilbake, men at det vil ta ni virkedager før de går gjennom. I mellomtiden er det et stort hull i økonomien min», skriver Peter

Bilde: Twitter

Denne historien endte jo bra etter 9 dager, så husk neste gang når du skal betale og sjekke hvor mye du egentlig betaler før du drar kortet! Del gjerne videre denne vanvittige historien videre med dine venner! 


LES OGSÅ: Mann kaster et kjøleskap i naturen: Nå hylles politiet for den geniale hevnen!

Relaterte artikler