Annonse

Mannen måtte sette opp et skjult kamera hjemme på natten! Han ble sjokkert hva han fant!

Av

Vi alle mennesker er forskjellige når det kommer til det å være alene, noen liker å være mye alene, mens andre er veldig sosiale og ønsker alltidå ha noen rundt seg.
Joe Cummings bor på Manhatten sammen med sin kjæreste, de lever et fint liv sammen og nyhter livet som samboere.

Men over en visst tid har Joe merket at noe rart har skjedd i leiligheten, ting han egentlig ikke  har noen forklaring på.
Hver eneste natt hadde noen vært å romstert i leiligheten, spist mat og gjort mye annet. Dette var ganske merkelig, ettersom han visste at ingen andre hadde vært der på natten.
Det kunne jo så klart ha vært en rar nabo eller en innbruddstyv, men det var nesten usannsynlig. Hver eneste natt ble det borte mye mat fra kjøleskapet, ganske irriterende syntes Joe.

Så en dag konfronterte han sin kjæreste med dette, og spurte om hun hadde vært oppe på natten. Hun nektet totalt, hun hadde absolutt ikke vært oppe på natten og spist hans mat ifra kjøleskapet.

Han hadde sine mistanker, men kunne ikke bevise noe. Da valgte han å sette opp et skjult kamera på kjøkkenet for å se hva som egentlig skjedde hver eneste natt.
Dagen etter da han skulle se igjennom filmen fra kamera, ble han veldig sjokkert. Da fikk han se hvem som egentlig hadde spist opp maten hans.

Youtube skjermbilde

Det som skjedde hver natt var et det var en hjemløs kvinne som klatret ned på kjøkkenbordet igjennom en takluke på kjøkkenet. Det var hun som hadde spist maten i kjøleskapet, sett på tv og slappet av.
Når hun var god og mett og hadde fått slappet av litt, klatret hun ut igjen og forvant.


Joe sier følgende:
Ja da fikk jeg endelig svaret, det var en ubuden gjest som hadde klartre inn leiligheten min og spist maten og kost seg midt på natten. Dette er vel typisk sånn ting som kun kan skje i New York, snakk om en ubehandelig situasjon.  Det var en så ekkel følelse at jeg forlot leiligheten umiddelbart for å trekke litt frisk luft.

Joe ringte polititet samme dag og fortalte om denne skremmende hendelsen.

Kvinnen hadde bodd på loftet, og hadde klatret igjennom ned igjennom brannstigen og inn en liten luke i leiligheten.  Politiet fant henne på loftet like etterpå.
Hun hadde nok i utganspunktet kommet seg inn for å stjene verdifulle ting, men hadde endret agenda. Da hun valgte å bli der for å spise og kose seg, og late som hun bodde der.
Politiet tror hun bodde der i 2-4 uker, hun benyttet sjansen hver gang noen ikke var «tilstede» i leiligheten.

Se den skremmende filmen her! Del gjerne videre!

Relaterte artikler