Annonse

Skjult kamera avslører: Reinsdyr blir plaget og mishandlet på engelske julemarkeder!

Av

En undersøkelse utført av en dyrevernsorganisasjon viser at reinsdyr i fangenskap blir dårlig behandlet på gårder i Storbritannia.
Animal Aid har gjort et urovekkende opptaket på mandag, i forkant av høytiden. Nå ber de arrangørene om å stoppe bruken av levende reinsdyr som underholdning på offentlige arrangementer.
Hundrevis av reinsdyr har de siste årene blitt sendt til flere nordiske land for å vises fram for publikum på julemarkeder.
Dyrevernsorganisasjonen opplevde at dyrene lider av underernæring, tynn pels, diaré og skjelett forandringer, ifølge BBC.

Bilde: Kilde

Skjulte kameraer filmet en arbeider på Kent Reindeer Center som sparker en rein i to separate anledninger og har en aggressiv oppførsel overfor dyrene.
«Vår undersøkelser har avslørt en sjokkerende lidelse hos disse snille dyrene. Reinsdyr er følsomme ville dyr, ikke rekvisitt som skal få gå rundt og brukes som menneskelig underholdning», sier Tor Bailey fra Animal Aids til .
«Jeg oppfordrer allmennheten til å ikke støtte slike arrangement som inneholder levende dyr i fangenskap. Prøv heller å finne et mer dyrevennlig måte å nyte denne festlige tiden av året på», sier Tor Bailey
Her er videoen av reinsdyrene som blir vanskjøttet:

Det er virkelig vondt å se dyr bli behandlet på en så stygg måte!
Del videre om du er enig!!

LES OGSÅ: En veterinær forteller: Dette hva som skjer med kjæledyret ditt de siste minuttene før det avlives!

Relaterte artikler