19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemDyrSkapningen er forlatt og kan ikke se igjennom pelsen - bare vent...

Skapningen er forlatt og kan ikke se igjennom pelsen – bare vent til de klipper av pelsen

- Annonse -

Valia Orfanidou er en aktivist som jobber for organisasjonen Save Greek Stray, som har som mål å forhindre mishandling av dyr.
Det var Valia som fant Julian, en underernært hund som var overlatt til seg selv på gaten. Hun visste at hun umiddelbart måtte gjøre alt hun kunne for å redde livet hans.
Etter å ha fått ham i trygghet ble han undersøkt og det ble oppdaget at Julian hadde grå stær, var delvis døv og hadde hjerteproblemer, i tillegg til underernæring og dårlige pels.

Til tross for Julians helseproblemer, var han full av livsglede, så Valia bestemte seg for å gi ham en ny sjanse i livet, men det var mye arbeid som måtte gjøres først.

Youtube skjermdump
- Annonse -

Det tok over fire timer med å fjerne all den sammenfiltrede og skitne pelsen, men når pelsen var borte viste Julian seg å være en fantastisk søt og livlig hund.
Hans forvandling var bemerkelsesverdig og folk som så ham på klinikken var sjokkerte over å se hvor mye han hadde endret seg.

Etter redningen har Julian blitt en hvit og fluffy hund, men hans alder og helseproblemer har gjort det vanskelig for ham å finne et nytt hjem.
Vi håper at Julian finner sin person i livet og får oppleve gleden av å ha et hjem med kjærlige mennesker rundt seg. Inntil da vil han bli tatt godt vare på av Valia og hennes team.

Se Julians utrolige transformasjon her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Jakten på kjærligheten-Tormod deler rørende fødselsbeskjed: «I formiddag kom..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -