6.2 C
Oslo
torsdag, oktober 21, 2021
Hjem Nyheter Kjendis «Skal vi danse» - deltaker Øyvind «Vinni» Sauvik med ærlige ord om...

«Skal vi danse» – deltaker Øyvind «Vinni» Sauvik med ærlige ord om deltakelsen i programmet!

- Annonse -

Musiker Øyvind «Vinni» Sauvik(45) gjør nå stor suksess på parketten med sin proffdanser Rikke Lund i årets sesong av «Skal vi danse» på TV2.
Han forteller i et intervju at han ikke hadde tenkt å delta i konkurransen da han fikk en forespørsel, men etter å ha tenkt seg om forsto han at det å ta denne utfordringen var akkurat det han trengte, ifølge klikk.no.

«Jeg lever et så privilegert liv, der jeg driver og farter mellom to verdensdeler. Jeg trenger liksom aldri å gjøre noe som jeg ikke har bestemt selv – noen gang. Jeg kan bare si: «Nei, det gidder jeg ikke og det gidder jeg ikke». Det blir veldig bedagelig. Så jeg føler at det å kjenne på den frykten og angsten over at dette kan gå skikkelig gærent, er bra for meg!» skriver klikk.no

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av vinni (@vinnivagabond)

- Annonse -

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Rikke Lund (@rikkeluund)

«Dette er kanskje det skumleste jeg kan være med på. Det er sikkert fordi jeg tar meg selv altfor høytidelig. Fallhøyden er så stor. Det er mye «døve» antrekk, og det er et enormt «jolly» program. Jeg synes bare at det er utrolig skummelt. Det tror jeg vel også er grunnen til at jeg sa ja. Jeg har funnet ut at det er alle de tingene man er redd for som man må gjøre. Det er da det skjer noe gøy», sier Vinni.

- Annonse -

Vinni gjør en kjempeinnsats på parketten selv om det har vært noen labre dommertilbakemeldinger, og han har ikke virket helt fornøyd med sin egen prestasjon på dansegulvet.

Vi heier på Vinni og ønsker han lykke til med dansen!
Del videre om du gleder deg til neste program.

LES OGSÅ: Hvor ble det av barnestjernen Angus T. Jones(27) fra «Two and a Half Men»? Slik ser han ut i dag!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Skuespiller Kjersti Holmen er død – ble 65 år gammel

Vår folkekjære skuespiller Kjerstil Holmen døde natt til søndag. Hun sovnet stille inn på Økernhjemmet...

Trygve Slagsvold Vedum, innrømmer den pinlige hendelsen – Da han ble tatt på fersken!

Trygve Slagsvold Vedum(42) var nylig i middagsselskap hos Solveig Kloppen(50), i programmet «En kveld...

Rob fra «Farmen» tok til tårene da han kom ut fra Farmen: «Hva i alle dager…»

Bussjåfør og TikTok-stjerne Robert Michael Scott (54) var den første som måtte ut i...

Programlederen fra «Skal vi danse» med gledelig nyhet: «Da blir det….»

Nå nærmer det seg høsten Skal vi danse program på TV2, og det er...

Jenta ble født 3 måneder for tidlig og veide bare 500 gram – Men se henne nå 5 år senere

En lite jente fra Rochdale i England, ble født tre måneder for tidlig og...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -