Annonse

Sjokkerende: Sophie Elise trekker seg fra Skal vi danse!

Av

Siste nytt er at Sophie Elise valgte å trekke seg lørdags morgen fra Skal vi danse.
Hun har virkelig gjort en god figur i programmet, og hun har overrasket mange med sine gode danseferdigheter.

Hun er også en av landets største bloggere, og deler daglig fra sitt liv.
Det har vært et stort eventyr for henne å bli med på skal vi danse.

Nå har hun valgt å trekke seg!


Hun sier til TV2 at hun nå har valgt å trekke seg. Men dette har vært langt ifra en spontan avgjørelse.
Det har gått mange dager der hun har tenkt på dette, før hun bestemte seg.
Sophie har snakket mye med produksjonen og med TV2 sin egen psykolog.

Programmet i kveld kommer til å gå som planlagt, men uten Sophie Elise.
Hun har den siste tiden kjent at hun har vært så sliten i hodet, dette har virkelig gått inn på henne.
Hun er så sliten at hun har begynt å angripe seg selv, og det er ikke bra! Så de har sammen kommet frem til en beslutning at det er best at hun nå tenker på seg selv først.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Dette er så vanskelig å skrive. Men, jeg er ikke lengre med i Skal Vi Danse. Jeg valgte selv å avslutte, da jeg fortsatt har en lang vei å gå med meg selv – psykisk. jeg har elsket vært øyeblikk, og angrer ikke på noe, men jeg la ned sjelen min i hvert eneste program og til slutt klarte jeg ikke mer. Etter programmet hvor vi hyllet noen føltes enhver negativ tilbakemelding (selv om de var få), som et slag i ansiktet, og jeg falt enda lengre ned.. Det er urettferdig å fokusere på, men når man allerede er svak stikker det. Jeg setter så stor pris på alt av stemmer og gode ord jeg har fått. Mitt mål var å vinne, men jeg fikk noe enda bedre: motivasjon for å ta tak i meg selv. En gang for alle. Takk til hele produksjonen, igjen til alle som har stemt, og aller størst takk til verdens fineste Benjamin. Ikke bare måtte han lære klumsete meg å danse, men de siste to ukene har han også måttet trøste meg hver dag når jeg ikke har klart mer. Jeg har delt mine mørkeste tanker og han har vært der, uten å dømme. Jeg har angrepet meg selv så hardt i mitt eget hode, og han har vært den som har dratt meg ut av det, og videre på parketten. Ord kan ikke beskrive hvilket fantastisk menneske han er, jeg har ikke møtt noen som er så rolig, reflektert, dyktig og fin. Jeg er så stolt av alle dansene våre, og tror virkelig vi kunne vunnet. Jeg er heldig som fikk oppleve dette, og enda med heldig som fikk være med Benjamin hver dag. Nå kan jeg gå ut med hodet hevet, for jeg hadde ikke klart flere uker. Hodet mitt tåler det ikke – men nå har jeg lært at jeg fortjener å elske meg selv. Faen at det skulle ta 23 år, og treffe hardest akkurat nå. Helt ærlig føler jeg meg både svak og taper akkurat nå, men jeg vet valget var riktig uansett hvor vanskelig det er. Takk for alt ❤️ og PS: det er fint vi snakker om depresjon og angst, men det bidrar også til å fjerne alvoret når noen faktisk er syke, og det er ikke bra. Jeg har blitt dratt mellom «skjerp deg» og «du er ikke syk nok», så da har jeg blitt stående på stedet hvil, i mørket, i flere år. Jeg er så lei av det. Så utrolig lei av mørket. Men Skal Vi Danse, dere, og en fantastisk partner har gjort at jeg skal kjempe meg ut av det.

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Infeksjon i bekkenet!
Hun sier hun nå går på Antibiotika etter hun har fått infeksjon i bekkenet.
Legen hennes ber henne hvile og ta det med ro, til hun får hentet seg inn igjen.
Men det er ikke lett sier hun, med så mye trening og når man i tillegg er veldig psykisk sliten.


Hun klarer rett og slett ikke å hente seg inn igjen. Ordene hun bruker er at hun for første gang i sitt liv velger å hjelpe seg selv.

Alle i TV2 viser stor forståelse, men er veldig takknemlig at hun har blitt med i programmet.
Vi ønsker henne riktig god bedring og sender henne mange gode og varme klemmer.

Del videre for å sende henne en god klem du også. 

Forsidebilde: instagram skjermbilde

 

Relaterte artikler