Annonse

Sjekk dette minihuset, bare vent til du ser innsiden!

Av

SJEKK UT MINIHUSET, KUNNE DU HA BUDD HER?

Det er bygd på 1920 tallet og befinner seg på 2022 24th Ave i Seattle, det har 2 soverom, 1,75 bad og en del steder hvor du faktisk kan nå begge sidene av huset samtidig det som gjør dette huset unikt er at det ser ut som en pai!

Huset er knappe 4,5 meter bredt og mindre en 1.5 meter langt, huset er forment som ett triangel, hvorfor det har gjort dette ja det er ett godt spørsmål og det finnes tre vandrehistorier om akkurat dette.


Skilsmissen

Bilde: Flickr / @ Gary Cooper 79

Historien er sånn at her skal hustruen fått fremsiden av tomten mens hennes kommende eksmann fikk huset og resten. Som hevn bygde hun da dette smale huset på den lille tomten hun hadde fått for å ta hevn.

Tyskeren


Bilde: Flickr / @Erik Wilson

Den andre historien går ut på at en tysk mann eide tomten og lot en god venne bruke en bit av den for å kunne bygge seg ett hus, han selv reiste på ferie til Tyskland og da han returnerte hadde vennen hans bygget ett gigantisk hus på tomten. Han var sikker på at vennen hadde utnyttet vennskapet deres og for å ta hevn så brukte han det som var igjen av tomten til å bygge dette lille mini huset for å minne vennen på dette hver dag.

Tomtekjøpene

Bilde:  Flickr / @jimsawthat

Den siste historien handler om en mann som bodde på denne eiendommens hovedhus, han ville så gjerne kjøpe en liten del av jorden sånn at han kunne utvide sin egen eiendom. Mannen som eide tomten vurderte å selle inntil han mottok budet som var så lavt at han bare ikke kunne selge, men ikke nok med det han bygde det lille rare huset bare for å ta fra han utsikten.

Historien om det lille huset stoppet ikke der, det ble til og med malt sort på ene siden, sånn at naboene tilslutt valgte å flytte. Hva en som gjør at dette lille huset ble til så er vi glad det faktisk her her. La oss ta en nærmere titt på det:

Når man ser det fra front ser det ut som ett hvert annet hus i Seattle.

Bilde: Daily Mail

Når du først kommer inn så ser det ut som en normal forholdsvis romslig stue

Bilde: Daily Mail

Det er ikke før du starter å bevege det rundt at ting kanskje begynner å se litt annerledes ut

Bilde: Daily Mail

Spisestue for max 2

Bilde: Daily Mail

Ved første blikk kan soverommet se helt vanlig ut, men ikke la deg lure

Bilde: Daily Mail

Dette soverommet er i kjelleren

Bilde: Daily Mail

Hvor du også finner dette flotte badet

Bilde:  Zillow Porchlight

Og en liten ekstra stue

Bilde: Zillow Porchlight

Når det kommer til ekstra plass så må man bare finne det der man kan, eller det var i alle fall det de sa de som bygde dette huset

Kilde: Daily Mail

Det beste av alt dette er faktisk til salgs så for 519.000 dollar, ca 4.1 millioner kroner.
Om du synes prisen er noe høy så kan vi fortelle at selgeren kjøpte dette huset for bare ett par år siden for 379.000 dollar ( 3,1 mill NOK)  så tenk hva du kan få for det om du selger det igjen ….

Skulle ikke dette være drømmehuset vil vi uansett anbefale å ta en titt på dette historiske landemerket om du skulle befinne deg i nærheten.

Relaterte artikler