-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterSiste: Dette var dødsårsaken til Torjus (7) - den savnet gutten

Siste: Dette var dødsårsaken til Torjus (7) – den savnet gutten

- Annonse -

Etter en tragisk hendelse ble 7-årige Torjus Seland funnet død, og en foreløpig obduksjonsrapport fra Oslo universitetssykehus er nå mottatt av politiet.

Bernt Mushom, driftsenhetsleder i Agder politidistrikt, uttaler i en pressemelding at funnene fra obduksjonen indikerer nedkjøling som dødsårsak. Seland, som kom fra Lyngdal, ble meldt savnet på søndag, men ble ikke funnet før tirsdag i et skogsområde øst for Langemyr.

- Annonse -

Politiet venter nå på den endelige obduksjonsrapporten for å fastslå det nøyaktige dødstidspunktet, mens Hovedredningssentralen planlegger en evaluering av redningsoperasjonen.

Videre skriver de følgende på Politiets nettsider. 

– Når det kommer til mer detaljer om redningsaksjonen, så er dette noe vi eventuelt må komme tilbake til. Evalueringen vil forhåpentligvis gi et helhetlig svar på hvorfor vi ikke klarte å finne Torjus før det var for sent. Redningstjenesten forstår at det er et stort informasjonsbehov rundt saken, og vi ønsker å være åpne om det vi kan være åpne om. Vi håper alle kjenner på en lav terskel på å komme med sine innspill, erfaringer og tilbakemeldinger. Dette møter vi med ydmykhet og full åpenhet. Samtidig er det viktig for meg å understreke at jeg er helt trygg på at alle involverte har gjort sitt beste ut ifra kunnskapen de har hatt til enhver tid, sier Mushom.

- Annonse -

I skrivende stund pågår det en spleis til inntekt for de etterlatte til Torjus.
Det har kommet inn svindlende summer, som vi håper vi hjelpe familien i den tunge tiden.

Vi sender våre dypeste kondolanser til familie og pårørende. 
Del videre slik at flere får med seg denne hjerteskjærende beskjeden. 

LES OGSÅ: Birgit Skarstein avslører veldig trist beskjed: «Det er ganske vondt»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -