Annonse

Siste: Christine Koth deler rørende ord fra sykehuset: «Jeg får helt sjokk hver gang»

Av

I slutten av 2018 fikk hun bekreftet kreftsykdommen, og da slo alvoret inn for Christine.
Den livsglade programlederen og humoristen som alltid har et stort smil på lur. Hun er virkelig en ekte gledesspreder, og har i alle sine år har hun delt mye godt humør og latter med alle hun omgås.

Men det siste året har vært veldig tøft for Christine, da hun har vært igjennom mange behandlinger.
Hun har også fått kjenne på en kropp i endring, og dette har vært meget tungt for henne til tider.
Christine deler ofte fra sitt eget liv i sosiale medier, hun er veldig flink til å oppdatere alle som følgere henne og støtter henne. Selv om hun har det tungt og vanskelig, så gir hun fortsatt veldig mye av seg selv. Det er nok ikke mange som hadde klart dette, om de var i samme situasjon som henne.

Den 6. oktober delte hun følgende på sin Facebook side:


«Kjære gode venner.
Jeg er fortsatt syk og på Rikshospitalet. Nå har jeg snart ligget 1 år på sykehus … og jeg er så STOLT av at jeg fortsatt kjenner at jeg kan glede meg over små ting… og har humor. Mamma mener jeg nå bør finne tilbake til min egen stil med blomster på hodet.
God natt… for på sykehuset legger vi oss kl. Ni. Klem fra Koht»

Da la hun med dette bildet.

Bilde: Facebook skjermdump

Nå har det gått noen dager siden vi hørte ifra henne sist, og nå har hun delt en ny oppdatering med alle sine følgere. Men denne gangen har hun også lagt med en film. Oppdateringen er rørende, men også veldig flott. Hun klarer å holde seg ekstremt positiv og se lyst på livet, selv om hun faktisk kjemper en kamp for livet. Dette er de siste ordene hun delte sammen med en film: 

«Jeg får helt sjokk hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg ser ikke ut sånn som jeg føler jeg gjør inni meg. Men som Pernille sier « det er mye bedre å være tykk og levende enn å være tynn og død «
For 1000 mg kortison hver dag i 2 mnd og Så trappe ned – det reddet livet mitt !!!
Jeg har alltid kjent sterk livsglede , men jeg har aldri kjent så lyst til å leve som nå. Jeg sier det til min fantastiske lege , hver dag, du MÅ passe på meg sånn at jeg kan leve videre. Ja, sier han hver dag, jeg skal passe på deg «
1 millioner takk til norsk helsevesen
Klem c 💋»


Det er utrolig herlig å se hvor positiv hun er i denne filmen, her kan du se den selv.

Det er så flott å se at du kjemper og står på, men ikke minst at du er positiv tross alt det som skjer i livet ditt. Du er sterk og modig, og kanskje den tøffeste dama på jord. 

La oss sende henne mange hjerter og kjærlighet, legg igjen et hjerte i kommentarfeltet. 
Det vil hun nok sette veldig pris på, det å se at så mange virkelig bryr seg om henne. 

Vi heier på deg hver eneste dag. Stor klem fra hele Norge.

LES OGSÅ: Christine Koht med nye ord fra Rikshospitalet: Jeg er fortsatt syk!

Forsidebilde: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler