Annonse

Sissel Kyrkjebø deler rørende ord etter farens bortgang: «Da merket jeg plutselig»!

Av

Sissel Kyrkjebø(50) vår folkekjære sangfugl, forteller nå åpenhjertig om hvordan sykdommen til faren endret hele familiens livssituasjon.
Hun hadde akkurat flyttet til Oslo da de fikk vite at faren hadde Alzheimer, og foreldrene bodde i Bergen.
For å kunne hjelpe og støtte hverandre på en bedre måte, foreslo Sissel at de kunne flytte til Oslo, og det gjorde foreldrene i en alder av 80 år for å være nærmere familien.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Endless evergreen Sunday walk. #highclerecastle #evergreen #sunday #walk

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

«Jeg hadde jo bodd i Danmark så lenge, og de hadde alltid stilt opp for meg. Nå kunne jeg stille opp for dem. Og det var ikke fordi jeg følte det var noe jeg burde eller måtte, det var fordi jeg hadde lyst til det», sier Sissel til Vi.no.
Senere fikk faren, Erling, påvist kreft og døde kort tid etter, han gikk bort for tre år siden.
Hun er glad for at de flyttet til Oslo og at de fikk så mye tid sammen de siste årene. Hun var en pappajente så det var en stor sorg og miste han.

«Min far døde for tre år siden. Da merket jeg plutselig det helt konkrete i at ingenting varer evig. Og i det ligger vemodet. Men samtidig har jeg også en stor takknemlighet over det vi rakk», sier Sissel til vi.no.
I dag bor Sissel og moren bare noen få minutter fra hverandre, og det gjør at jentene hennes har nær og god kontakt med mormor.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

This is an exception from playing songs that has been released before. See the video on my website www.sisselmusic.com 💃🏻 Happy Sunday! -S

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

I forbindelse med 50 års jubileet i år, startet hun et nytt prosjekt og 26.mai gikk startskuddet for hennes nye prosjekt, «Reflections», og fra denne dagen og ett år fram i tid gir hun ut 50 sanger, en ny låt hver søndag fremover på hennes egen Youtube-kanal.¨

Del videre for å hylle den fantatiske artisten, og all vakker musikk hun skaper!

LES OGSÅ: Elvis synger julen inn med Blue Christmas – ; Men se hvem som plutselig kommer på scenen! Imponerende!Forsidebilde: Instagram skjermdump / sissel.kyrkjebo

Relaterte artikler