10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisSissel Kyrkjebø deler gladmelding som mange har ventet på: «jeg gleder meg..»

Sissel Kyrkjebø deler gladmelding som mange har ventet på: «jeg gleder meg..»

- Annonse -

Sissel Kyrkjebø er en av Norges mest kjente artister og en nasjonal skatt. Hennes musikk og utstråling har sjarmert både norske og internasjonale publikummere i flere tiår. Med sin enestående stemmeprakt og naturlige utstråling har hun vunnet hjertene til fans over hele verden.

Født i Bergen i 1969, startet Sissel sin musikalske karriere som barnestjerne i NRK Barne-TV. På 1980-tallet ble hun en del av den populære jentegruppen «Dolls», men det var først da hun deltok i Melodi Grand Prix i 1986 at hun for alvor ble kjent for det norske publikummet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

- Annonse -

Sissel Kyrkjebø har gjennom sin karriere solgt over 10 millioner album, og hennes musikk har tatt henne til noen av de største konsertarenaene i verden. Hun har opptrådt på noen av de mest prestisjefylte stedene i verden, inkludert i Carnegie Hall i New York og The Royal Albert Hall i London. Hun har samarbeidet med en rekke av verdens største artister, som Plácido Domingo, Josh Groban og Bryn Terfel.

Selv om hun er kjent for sin kraftfulle stemme, er Sissel også kjent for sin ydmykhet og naturlige sjarm. Hun har alltid hatt et nært forhold til sitt publikum, og har uttalt at hun alltid prøver å gi alt på scenen og være så autentisk som mulig.

- Annonse -

Sissel Kyrkjebø har også vist et sterkt engasjement for veldedige formål, og har støttet en rekke saker og organisasjoner gjennom sin karriere. Hun har også vært ambassadør for UNICEF og har vært en sterk talsperson for kvinners rettigheter.

Selv om hun har oppnådd utrolig suksess både nasjonalt og internasjonalt, forblir Sissel en ydmyk og jordnær person. Hun er en inspirasjon for mange, og hennes musikk vil forbli i hjertene til fansen i mange år fremover.

På Instagram deler hun ofte ting ifra sitt eget liv med alle sine 17.300 følgere.
Nå er endelig beskjeden her om at hun skal holde konserter igjen, det er nok mange som har ventet på dette etter en lang tid med pandemi og nedstengning.
Dette er hva hun har skrevet på sin egen instagram side:

– Det er fremdeles en stund til sommeren, men etter en lang vinter gleder vi oss til å kjenne varmen igjen. Derfor har jeg kalt denne vårturneen «Snart er det sommer».🌷Håper vi sees, og ikke gi opp om det snør på vei til konserten!

Her ser du hennes innlegg med alle konsertene hun skal holde fremover.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)


Vi gleder oss over at hun er i gang med å holde konserter igjen, dette er så stas.
Kanskje hun skal til et sted nærme deg? Se gjerne oversikten.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sissel (@sissel.kyrkjebo)

Del gjerne videre slik at alle får med seg denne gledelige beskjeden. 

LES OGSÅ: Etter Hver gang vi møtes – deler Emma Steinbakken gladmeldingen

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -