-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterSindre Finnes bryter stillheten etter aksjetrøbbel med ærlige ord: «ikke med lett...

Sindre Finnes bryter stillheten etter aksjetrøbbel med ærlige ord: «ikke med lett hjerte»

- Annonse -

Sindre Finnes, ektemannen til Erna Solberg, har annonsert at han vil slutte å kjøpe aksjer og vil gradvis selge alle sine børsnoterte enkeltaksjer og finansielle instrumenter innen 31. desember 2024. Dette beslutningen er tatt med bakgrunn i at Erna Solberg fortsetter som Høyre-leder og vil stille som statsministerkandidat i 2025. Finnes uttrykker at han tar denne avgjørelsen «ikke med lett hjerte», da aksjehandel har vært en hobby for ham i mange år​​, skriver TV 2. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Erna Solberg (@erna_solberg)

- Annonse -

Finnes understreker viktigheten av å bidra til at Solberg blir statsminister igjen og nevner at han har lært mye av det som har skjedd nylig. Han ønsker å unngå at Solberg og partiet må bruke tid på å svare på spørsmål relatert til hans økonomiske disponeringer. Han forklarer også at han har handlet aksjer jevnlig siden Erna Solberg gikk av som statsminister høsten 2021, og at noen av salgene har vært nødvendige for å betale ned lån og skatt​​.

Dette er hans egne ord som han nylig delte på Facebook:

I forrige uke ble det klart at Høyre har tillit til Erna, og vil at hun skal fortsette å lede partiet. Erna har bestemt…

Publisert av Sindre Finnes Tirsdag 21. november 2023

Finnes planlegger å fortsette å selge aksjer og vurderer å investere mer i fond som et alternativ til enkeltaksjer. Han takker også de som har sendt støttende meldinger til ham og familien i denne perioden​​.

- Annonse -

LES OGSÅ: Maud Angelica Behn deler rørende beskjed – som treffer oss rett i hjertet: «virkelig ubeskrivelig»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -