10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisSimon Nitsche deler sørgmodig beskjed: «veldig sårt..»

Simon Nitsche deler sørgmodig beskjed: «veldig sårt..»

- Annonse -

Simon Nitsche, tidligere sportsanker i TV 2 og nåværende programleder, har gjort seg bemerket på TV-skjermen de siste årene. Men det er hans åpenhet om singellivet som har fått folk til å lytte. I en episode av podkasten «Ida med hjerte i hånden» med Ida Fladen som vert, delte Nitsche sin erfaring med å være singel og hvor vanskelig det kan være når et forhold ikke fungerer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Nitsche (@simonnitsche)

- Annonse -

«Jeg føler meg mislykket», innrømmer Nitsche, og forklarer at han ofte har skyldt på seg selv når ting ikke har fungert i tidligere relasjoner. Han har også valgt å være alene når han har følt indre uro i forholdet. «Det å ikke få det til er veldig sårt. Jeg har vært veldig lei meg når det ikke har blitt noe, og det handler om at jeg da har investert og hatt kribling i magen, og så har man gått hver til sitt likevel», forteller Nitsche.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Nitsche (@simonnitsche)

Nitsche er også kjent for å ha deltatt og vunnet «Skal vi danse» i 2021 med dansepartneren Helene Spilling. Rykter om et forhold mellom de to begynte å spre seg i løpet av konkurransen, men Nitsche avkreftet disse ryktene og understreket at de var bare gode venner, skriver nettavisen. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Nitsche (@simonnitsche)

- Annonse -

Nitsche har nylig returnert til TV-skjermen som programleder for «I fyr og flamme». Hans ærlighet om singellivet og hans åpenhet om forhold har gjort ham til en favoritt blant seerne og lytterne. «Det å være singel er ikke lett, men jeg tror det er viktig å være åpen og ærlig om hva man går gjennom», sier Nitsche, og legger til at han håper å finne noen som han kan dele livet med når tiden er riktig.


Vi ønsker han masse lykke til videre med alle sine prosjekter. 
Og er helt sikker på at kjærligheten dukker opp til slutt. 

LES OGSÅ: Kathrine Sørland deler sørgelig beskjed: «Så ufattelig trist»

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -