15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemMenneskerSimon er skeptisk da den unge jenta sier hun skal synge en...

Simon er skeptisk da den unge jenta sier hun skal synge en låta fra ABBA – Sekunder senere blir blåst av stolen

- Annonse -

Abba ble en global sensasjon da de vant Eurovision Song Contest i 1974 med låten «Waterloo». Siden den gang har de blitt en av Sveriges mest suksessrike band, med låter som «Mamma Mia», «The Winner Takes It All», «Super Trouper» og «Lay All Your Love on Me» som fortsatt høres av folk over hele verden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ABBA (@abba)

- Annonse -

Det svenske bandet, bestående av Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus og Benny Andersson, ble et av verdens mest suksessrike band etter at de vant Eurovision Song Contest i 1974 med låten «Waterloo».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ABBA (@abba)

Gjennom årene har de solgt over 400 millioner album, hatt nesten 70 singler på topplister og over 60 albumtopper. Musikken deres har blitt tolket av artister fra hele verden, inkludert Tommy Körberg, Helene Sjöholm og Kelly Clarkson, som har laget sin egen versjon av «Dancing Queen». Abba fortsetter å være en stor del av den svenske musikkhistorien og blir elsket av folk i alle aldre.

- Annonse -

Selv om ingen kan matche Abba selv når det kommer til å spille disse låtene, kan denne unge kvinnen få de aller fleste til å få gåsehud med sin tolkning av Abbas klassiske sanger.

Debbie Dawson fra Los Angeles har laget sin egen versjon av Abbas kjente sang «Dancing Queen». Da hun fremførte den i auditionen til America’s Got Talent, håpet hun å gjøre musikken til sin levebrød. Dommer Simon Cowell virket skeptisk til Dawson, siden familien hennes ikke var tilstede.


Hun imponerte publikum og dommerne i America’s Got Talent med sin versjon av Abba’s «Dancing Queen». Simon Cowell sa at han aldri vil glemme auditionen hennes og Howie og Sofia roste hennes stemme og musikalske talent. Her kan du se det magiske innslaget.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne. 

LES OGSÅ: Wenche Myhre avslører personlige detaljer fra julen- dette er hennes egne ord

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -