12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemEntertainmentSimon Cowell imponert over norske Viggo Venn etter en utrolige opptreden!

Simon Cowell imponert over norske Viggo Venn etter en utrolige opptreden!

- Annonse -

Viggo Venn, den norske komikeren fra Kongsberg, er i ferd med å gjøre stor suksess i Storbritannia. Han har nylig gått videre til finalen i talentprogrammet «Britain’s Got Talent» etter en bemerkelsesverdig opptreden som fikk både dommere og publikum til å le og applaudere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viggo Venn (@viggovenn)

- Annonse -

Viggo Venn, som kaller seg selv «klovn, komiker og norsk» på YouTube, har en uvanlig karrierebakgrunn. For ni år siden valgte han å hoppe av økonomistudiene for å delta på klovneskolen «Ecole Philippe Gaulier» utenfor Paris. Han sammenligner klovneyrket med god fransk vin som bare blir bedre med alderen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viggo Venn (@viggovenn)

I talentkonkurransen «Britain’s Got Talent» ser man ofte unge talenter med imponerende ferdigheter, men det er også rom for komiske innslag som får publikum til å le.
Viggo Venn klarte å få hele salen til å smile da han entret scenen iført sin karakteristiske refleksvest. Han overrasket alle ved å avsløre at han hadde en ny vest under den første, og han fortsatte å ta av seg vester i en absurd og genial opptreden.

- Annonse -

Selv om dommer Simon Cowell i første runde beskrev opptredenen som en av de dummeste han hadde sett, stemte de andre dommerne for å sende Viggo Venn videre. I semifinalen ble også Simon overbevist av nordmannens sjarm og talent, og han innrømmet senere at Viggo Venn var hans favoritt denne kvelden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Viggo Venn (@viggovenn)

Under den avgjørende semifinalen fikk Viggo Venn flest publikumsstemmer av alle de åtte opptredene, og han gikk dermed direkte videre til finalen. Stor suksess for den relativt ukjente nordmannen, som nå får muligheten til å vise seg frem for et større publikum og kjempe om seieren i talentkonkurransen.


Finalen i «Britain’s Got Talent» vil bli sendt på søndag, og det er stor spenning knyttet til hvordan Viggo Venn vil prestere.
Publikum er spent på å se hva den norske klovnen har i ermet, og om han vil fortsette å spre latter og glede på veien mot seier i talentkonkurransen. Én ting er sikkert – Viggo Venn har allerede gjort seg bemerket og satt sitt preg på «Britain’s Got Talent» med sin unike og morsomme opptreden.

LES OGSÅ: Anita Hegerland åpenhjertig om kjærlighetslivet – dette sier hun

Se video her:

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne fantastiske opptredenen!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -