-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainmentSimon Cowell er sjokkert når han hører 13-åringen synge - bare vent...

Simon Cowell er sjokkert når han hører 13-åringen synge – bare vent til han åpner munnen

- Annonse -

Etter at 13 år gamle Malakai Bayoh hadde viral suksess i en juleduett med Aled Jones, sang han ‘Pie Jesu’ av Lloyd Webber på Britain’s Got Talent og sjokkerte Simon Cowell med sin ‘engleske stemme’.
«Min store drøm er å bli sanger», sa Malakai Bayoh, som er deltaker i den 16. sesongen av det populære showet Britain’s Got Talent.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Classic FM (@classicfm)

- Annonse -

Den unge sangeren har hatt en rask oppgang, men ingen virale suksesser er virkelig fullstendige uten et hjerteskjærende øyeblikk fra talentkonkurransen.
Etter den vanlige, muntre intervjuet fra dommerne før fremføringen, og noen litt nervøse svar, var det på tide for Malakais å synge.

Og etter noen orgelakkorder begynte han å synge den berømte ‘Pie Jesu’ fra Andrew Lloyd Webbers Requiem, for en sal som er fullstappet av tilskuere. Blant dem finner vi også Malakais mor og søster som er tydelig stolte.
Under hele fremførelsen ser vi Simon Cowell både smile og gråte. Det er ingen tvil om at korsangerens opptreden får det til å virke som om tiden står stille i rommet. Alle lytter og er like betatt.

Han får en rungende applaus fra publikum, og Simon Cowell er så fasinert at han gir det unge talentet «Golde Buzzer» knappen, som sender han rett til semifinalen i konkurransen.
«Hvor fantastisk det var. Jeg mener seriøst, seriøst bra. En av de beste stemmene jeg tror jeg har hørt for noen på din alder. Jeg mener dette er fantastisk,» sier Simon Cowell.

- Annonse -

Se video av det magiske øyeblikket her:


Denne gutten har virkelig en imponerende stemme. Vi skjønner godt at alle ble helt satt ut da de hørte han synge. Det er ikke ofte vi ser Simon bli så imponert at han smiler og får tårer i øynene. 

LES OGSÅ: Desta Beeder jubler over gladmelding: «Så utrolig gøy…»

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg denne talentfull gutten. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -