Annonse

Si farvel til bukfettet: Her er hemmeligheten ekspertene ikke forteller deg – slik brenner du fett raskt og effektivt!

Av

Om du skal forbedre din generelle helse eller bare slanke deg for sommeren, kan det være ganske utfordrende å brenne av overflødig fett.

I tillegg til kosthold og mosjon, kan mange andre faktorer påvirke vekt og fett tap.

Pixabay

Heldigvis er det mange enkle trinn du kan gjøre for å øke fettforbrenningen, raskt og enkelt.


Brenn kalorier ved å spise? Ja, det er virkelig mulig, så lenge du velger riktig mat. Forskning viser at noen matvarer virkelig hjelper på å bli kvitt litt vekt raskere enn andre. Det er fordi ikke alle kalorier er skapt like – noen faktisk øker stoffskiftet, mens andre hjelper deg til å holde deg mett i lengre tid.

  1. Sterkt krydder

Sterkt krydder som chili, green curry, Cayenne pepper, habanero øker kroppstemperaturen betydelig. Kroppen jobber hardt for å avkjøle det, noe som øker forbrenningen.

Pixabay
  1. Gå en tur før frokost

Om morgenen når du står opp har du ikke spist på mange timer så da begynner kroppen å brenne av reserver før den får mat. Så om du går en liten tur når du står opp, vil kroppen din begynne å brenne fett siden det ikke er noe mat i magen å jobbe med. Det får kroppen din til å brenne på høygir.


Bilde: Kilde

 

  1. Drikk kaffe

Koffeinen øker hjertefrekvensen så man skal være litt forsiktig, men noen kopper pr. dag er ingen fare om du har et friskt hjerte. Koffein finnes også i de fleste kommersielle fettforbrennende kosttilskudd i dag – og med god grunn. Kaffe er en av de få stoffene som er kjent for å hjelpe å mobilisere fettstoffer fra fettvevet og øke stoffskiftet. Kaffe vil øke forbrenningen av karbohydrater.

Pixabay
  1. Svette

Å miste vekt uten trening er nesten som en drøm. Nå har en ny studie funnet ut at du kan gjøre akkurat det, bare ved å ta deg et varmt bad.

Faktisk brenner man i et badekar i gjennomsnitt 126 kalorier i timen – det tilsvarer å ta en 25 til 30 minutters spasertur.

Det antas at passiv oppvarming, for eksempel et bad, øker hastigheten på forbrenning av kalorier.

Pixabay

Gjør dine venner en tjeneste, og del dette videre. Slik at flere kan lære seg disse smarte metodene!

LES OGSÅ: Drikk dette hver morgen – da vil utrolige ting skje med kroppen din!

Forsidebilde: Kilde
Kilde: Topphälsa, Må Bra, iForm  

Relaterte artikler