Sett klype på disse punktene på øret – da skjer følgende med helsen din!

Av

 

Visste du at du kan redusere blant annet stress, magesmerter og hodepine ved å legge press på visse punkter i øret? Det høres kanskje sprøtt ut, men det er helt sant, i følge Wimp.com.

Richard Randig jobber med denne type behandling. Han sier at det er en effektiv metode for å lindre og lette smerter i kroppen, da ørene ligger såpass nære hjernen.
Integrative Health påstår også at denne metoden også kan hjelpe på avhengighet.

Føler du deg stresset? Gi denne metoden et forsøk! Ta en titt på dette bildet og prøv deg frem. Du kan også lese mer om hvert av punktene her.

Dette gjør du:

Sett deg i en komfortabel stol. Finn en behagelig stilling å sitte i. Press øreflippene forsiktig med fingrene dine mens du drar dem nedover.
Det skal ikke gjøre vondt, så ikke dra for hardt.


Bilde: HAND REFLEXOLOGY CHARTS

Se på bildet ovenfor. Legg trykk på hvert av punktene i ytre øre. Du trenger ikke å presse på punktene i mer enn fem sekunder av gangen. Gjenta dette fem ganger før du gjør det samme på ditt andre øre. En fin huskeregel kan være 5 x 5. Fem sekunder, fem ganger per punkt. Legg merke til hvordan resten av kroppen din reagerer når du legger press på de forskjellige punktene.

En annen måte å oppnå samme resultat på, er å bruke klesklyper i stedet for fingrene dine. Fest en klesklype på de seks punktene i ytre øre. Her gjelder det også å holde presset i fem sekunder før du går over til neste punkt.


Nedenfor kan du se en video av behandlingen:

Del videre med dine venner som burde prøve dette!

LES OGSÅ: Ørene dine kan avsløre mye om din helse – Dette burde alle vite!

Kilde: Remedydaily


Relaterte artikler