Annonse

Da de ser utralyden blir paret sjokkert! Dette skjer kun i 1 av 15 millioner tilfeller!

Av

Tim og Bethani Webb fra Hythe i Alberta oppdaget at de ventet barn, 3 måneder etter de ble gift, akkurat slik de ønsket seg.
Alle barn er et mirakel og et unikt individ, men at denne graviditeten var så spesiell hadde ingen sett for seg.

Bilde:

Bethani og Tim dro til sykehuset for rutine kontroll med ultralyd, og hverken sykepleieren eller det lykkelige paret kunne tro det de så.
Det var nemlig 4 identiske jenter i magen, og sjansen for det er 1:15 millioner. Det var litt av et sjokk både for de vordende foreldrene og sykepleieren som utførte ultralyden.
Til CBS News sier Bathani at hun trodde det var feil på ultralyd apparatet, at hun var i sjokk og ikke kunne tro det.

Bilde: Kilde

De 4 jentene ble født i svangerskapsuke 33, juni i 2016. Alle fire var friske og sunne jenter, og de fikk navnene Abigail, MacKayla, Grace og Emily.
Hverken Bethani eller Tim har tvillinger eller flere i familien, og disse barna ble unnfanget på normal måte. Tvillinger og trillinger sees oftest ved fertilitets eller prøverørs behandling.

Bilde: Kilde

Jentene var så like at det ikke var lett å skille dem fra hverandre. For å løse dette enkelt ble tåneglene lakkert, slik at de kunne skille hvem som var hvem av jentene.

Det er ikke alltid like lett å være småbarns foreldre, så da kan du jo tenke det hvordan det er når det kommer fire samtidig.
Daglige rutiner med mat og stell krever mye av dagen, og til disse jentene går det ikke mindre enn 48 bleier daglig.


 

Bilde: Kilde

Lokalsamfunnet har gått sammen for å støtte Tim og Bethani, for det sier seg selv at det er kostbart å ha 4 små samtidig.
I tillegg til at det kommer frivillige innom ukentlig, har familien fått støtte til en ny og større bil.
Bethani og Tim er meget takknemlige, og mener de ikke ville klart dette på alene. De bor i dag sammen med Tims mor, som elsker å hjelpe til med sine barnebarn.

Livet kan ikke forutses, og det er denne historien et flott eksempel på.
Del denne fantastiske historien med dine venner!

LES OGSÅ: Hun er gravid med firlinger i den store magen! – men legene oppdager på ultralyden at noe er alvorlig feil!Kilde: cbc

Relaterte artikler