Annonse

Hun ser soldaten gir honnør i pøsregnet – Når hun ser hvorfor, begynner hun å gråte!

Av

Visste du at man skal gi plass til et begravelsesfølge på samme måte som man ville gitt plass til et tog, en trikk eller et 17.mai-tog? Dette handler om respekt og kutyme. Det er mange som ikke er klar over denne regelen, men det er altså slik det skal gjøres. Er du en av de som får klump i halsen når bilene kjører til siden for å slippe en ambulanse forbi? Da vil du definitivt få klump i halsen av denne rørende historien.

En regnfull dag kjørte Erin Hester gjennom byen hun bor i. Hun stusset over hvorfor en soldat stod i honnør i pøsregnet utenfor bilen sin i veikanten. Da hun så et begravelsesfølge som kjørte sakte forbi, forstod hun hvorfor. Selv kjørte hun bilen til siden for å la følget passere.

Bilde: Kilde

Da hun kom hjem den kvelden, skrev hun om opplevelsen og la ut et bilde på Facebook. Soldatens oppførsel rørte noe ved henne. Ingenting tilsa at han var nødt til å gå ut av bilen og vise respekt. Likevel var det nettopp det han gjorde.
Det er ingen regler som sier at man er nødt til å gå ut av bilen sin og gi honnør når et begravelsesfølge passerer i trafikken. Likevel var denne unge soldaten såpass dannet at han anså det som en selvfølge. Det er rørende å se hvordan han viser sin respekt til den avdøde fremmede og deres familie.


Her kan du se nyhetsinnslaget:

Del videre den rørende historie om soldaten som viste sin siste hilsen til den avdøde!

LES OGSÅ: En liten jente skriver brev til pappaens jobb og ber om fri – svaret fra sjefen er helt utrolig!Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler