Annonse

Se den syngende legen som muntrer opp sine lille kreftpasient! Bare vent til du ser beina hennes!

Av

Nesten hver dag tar Dr. Paulo Martins med seg sin ukulele på jobben, på Ribeirao Preto kliniske sykehus i Sao Paulo, Brasil.

Den hyggelige unge legen beveger seg ofte gjennom den pediatriske onkologienheten, og spiller på sin ukulele mens han synger til syke barn for å glede dem.

Bilde: Facebook

En dag, som Dr. Martins tok sin musikalske runde møtte han på en liten jente, Sophia Romao, 17 måneder gammel. Hun har allerede brukt altfor mye av sitt unge liv på sykehuset.

Den lille jenta har Langerhans Cell Histiocytosis, en sjelden immun systems sykdom som må behandles med kjemoterapi. Hun har allerede mistet det meste av håret sitt, men hennes ånd forblir så levende og søt som alltid.

Bilde: Kilde

Som alle barn, vet Sophia ikke helt hvordan hun skal danse ennå, men hun beveger både hode og knær og prøver å holde takten.


Nylig publiserte Dr. Martins en video med den lille jenta. Han synger og spiller «Eu sei de Cor» av sangeren Marilia Mendonca. Sophia som er 19 måneder.

Bilde: Facebook

Vi takker legen for det fantastiske engasjementet hans. Om vi hadde flere personer som han ville verden vært en triveligere plass.

Se den sjarmerende videoen her:

Del videre denne sterke og rørende historien, der er virkelig vakkert å se på!

LES OGSÅ: Denne opptreden fikk mer oppmerksomhet en selveste NHL kampen! Rørende!Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler