8.1 C
Oslo
mandag, mai 17, 2021
Hjem Nyheter Sara Skorgan Teigen avslører sin fars eget ønske: "Jeg vet ditt ønske...

Sara Skorgan Teigen avslører sin fars eget ønske: «Jeg vet ditt ønske var….»!

- Annonse -

Nå er det en uke siden vi fikk den triste beskjeden om at Jahn Teigen hadde gått bort i en alder av bare 70 år.
Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus den 24. februar. 

Det var en trist dag for hele landet, da mange har hatt en nært og kjært øye til den store artisten Jahn Teigen.
Igjennom hele sitt liv har han gledet og underholdt folk igjennom sin musikk. Det var mange flotte ord i sosiale medier, der folk skrev vakre og fine ord.

-- Annonse --

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jahn Teigen (@jahnteign)

- Annonse -

Det gikk noen dager før Sara Skorgan Teigen, delte noen hjerteskjærende ord om sin avdøde pappa.
Da kom det også frem detaljer for bisettelsen av Jahn Teigen.

Hun skrev følgende på Instagram, med sine egne ord:

- Annonse -

«Si meg, hva betyr adieu?
En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar.

Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå?
Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg.
Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted.

Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise.
Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen.
Fra hjertet, takk for alt.
Du er uerstattelig.
🌞»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Si meg, hva betyr adieu? En liten kropp, en gigantisk energi. Et våkent og nysgjerrig sinn, styrt av hjertet. En far, en helt spesiell venn, en kunstnerkollega, min sparringspartner, en lekekompis, et voksent barn, en barnlig og reflektert voksen, en klovn, tryllekunstner, gummitryne og en lysende morfar. Jeg sitter her i stuen din. Omringet av minner, bilder, priser, bøker, gaver fra fansen, blomster og lys. Jeg mangler ord, men det er noe med frø. For spørsmålet som gjentar seg er: hvor er du nå? Men svaret kommer og er enkelt: du er jo her, spirende og høyst levende inni meg. Jeg overøses av kjærlighet og varme fra alle kanter, familie, venner, fremmede, media, folket! Og jeg ser frøene du har plantet gjennom sangene og energien din overalt, i folket, som du var så glad i og følte så stort ansvar for, elsket å underholde og snakke med. Du så på dem og behandlet dem som familie. Jeg er så stolt av deg pappa, alt jeg ser er et stort, spirende blomsterhav i ditt sted. Jeg skulle ønske du hadde opplevd disse dagene, min venn. Du får rørende kritikker! Kulturministeren kaller deg for en nasjonalskatt! De flagger på halv stang. Og jeg berøres av at folket har begynt å spleise for å støtte din siste reise. Jeg vet ditt ønske var en offentlig bisettelse, så jeg ønsker varmt velkommen til alle: onsdag 11.03, kl.12.30 i Tønsberg Domkirke, som vil ledes av Biskop Per Arne Dahl. (Familie, venner og kolleger først og så fyller vi opp det som er igjen av plasser.) Så hva betyr adieu? Det må bety på gjensyn. For jeg ser deg plutselig nå i alle de du har sådd frø i. En velkjent optimisme lyser opp i deres øyne og jeg møter deg igjen. Fra hjertet, takk for alt. Du er uerstattelig. 🌞

Et innlegg delt av Sara Skorgan Teigen (@saraskorganteigen)

Bisettelsen av Jahn Teigen. 
Bisettelsen skal finne sted i Tønsberg Domkirke 11. mars kl 12:30.
Hun skriver videre at dette var hans ønske å få en offentlig bisettelse.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tønsberg domkirkes menighet (@tonsbergdomkirke)

Etter familiens ønske har Jølstad begravelsesbyrå informert om NRK skal sende bisettelsen direkte på kanalen, skriver VG. 
Vi får håpe de også sende i sosiale medier, slik at absolutt alle kan få tatt farvel med Jahn Teigen.

Her kan du se et fantastisk gjensyn med Jahn Teigen og låta «Optimist», fra Melodi Grand Prix i 1989. 


Hvil i fred. Vi skal følge deg siste del på reisen. 

LES OGSÅ: Da Bettan starter å synge – dukker en overraskende gjest opp bak Petter!

-- Annonse --

Forsidebilde:
Instagram skjermdump / saraskorganteigen
Youtube skjermdump

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Sjefen ringer og ber den ansatte komme på jobb, tross sykdom – Like etter får hun seg en lærepenge for livet!

Dårlig samvittighet synes å være et problem for mange av oss når vi må...

Jenta måtte amputere begge beina som 8 åring – 25 år senere gjør hun noe ingen hadde forventet

Oksana Bondarchuk hadde ikke den enkleste start på livet da hun ble født i...

Putetrekket ditt har flere bakterier enn du tror – dette visste du ikke!

Vi tilbringer omtrent en tredjedel av døgnet i sengene våre, så når du tenker...

Eksperten avslører: Slik kan du få partneren din til å slutte å snorke!

Snorker du om natten? Det vet du sannsynligvis ikke ettersom du da sover! Men hvis...

Søppelkjøreren hører skrik da han skal tømme søppeldunken – Da han ser i speilet skjønner han hva som skjer!

Det er bare noen få sekunder mellom avfall som blir plassert bak søppelbilen og...

Irske nonner steller opp i gangen – bare vent til musikken starter

Midt i Irlands pandemi ned-stenging bringer disse isolerte nonnene noen sårt tiltrengte smil. En...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -