Annonse

Sara på 6 år spør mamma om hvordan barn kommer inn i magen…

Av

Sara lurte på hvordan babyene egentlig kom inn i magen, og mammaen ble litt usikker på hva hun skulle forklare, men hun kom raskt på en god forklaring.

I kveld når søsteren din, Jenny, kommer hjem med sin nye kjæreste skal du legge deg under sengen hennes, så hører du hva som skjer, da får du vite hvordan det går for seg.
Rett etterpå innså mammaen att hennes forklaring kanskje ikke var verdens beste og hun var litt urolig.
Morgenen etter spurte hun Sara hvordan det hadde gått.

Pixabay

Jeg forsto ikke helt hva du mente, mamma. De kom inn i rommet også tok han av alle klærne til Jenny. Så kledde han av seg, og da skrek Jenny at det var det største hun hadde sett så løp hun å hentet målebåndet. Jeg forsto ikke helt, men de snakket om en omkrets på 20 centimeter og en lengde på 30 centimeter.
Hva var det, mamma?

Mammaen ble superflau og rød i ansiktet og forklarte bare kort at det var noe som Sara kom til å forstå når hun ble eldre. Hun fikk også Sara til å love å aldri fortelle om dette til noen.

Dagen etter kommer storesøster Jenny hjem og er helt på gråten. Hun løper inn i huset og kaster seg ned i fanget på pappa mens hun snufser… Mamma har rømt med den nye kjæresten min!!


HA HA» Del videre om du også fikk deg en god latter! Del gjerne videre med dine venner!


LES OGSÅ: Dette er årets herligste svar til en telefonselger!Tårene triller, ha ha!

Relaterte artikler