Annonse

Samuel Massie sørger etter tapet: «Han har betydd uendelig mye for meg i mitt liv»!

Av

Samuel Massie ble virkelig kjent for alle da han var med på Berserk ekspedisjonen sammen med Jarle Andøy.
Han viste seg tidlig å være en ung og tøff gutt, som ikke var redd for å ta i et tak. Han var bare 17 år da han fikk mønstre på Berserk sammen med det utvalgte mannskapet.

Han har også vært gjest hos Skavlan sammen med sin bestefar, der de fortalte om at de skulle på en ny ekspedisjon sammen. Valget var ganske helt for dem begge, da hans bestefar fikk bekreftet at han var kreftsyk.

Nå er han i sorg etter at han har mistet en god venn, som betydde veldig mye for han.
Natt til lørdag forrige uke så meldte TV2 om at det var en knivstikking i Bergen som kostet den 28 år gamle Said Bassam Chataya livet. Han ble knivstukket av en 22 år gammel mann som tok livet til kameraten til Samuel. Hendelsen er grunnet et masseslagsmål, som fant sted på Danmarksplass i Bergen.

Jarle Andøy og Samuel Massie stod veldig nær den avdøde kameraten. Begge to er i stor sorg etter tapet av sin gode venn.

Samuel har lagt ut et nytt innlegg på sin Instagram konto der han skriver om den tragiske hendelsen, og tapet av sin gode venn. Dette er hva han skriver i innlegget sammen med bildet:


«Mange medier som kontakter meg nå ifht drapet i Bergen så velger heller å skrive her.
Said var en kjempe flott person med et vanvittig humør, en gledesspreder uten like.
Han har betydd uendelig mye for meg i mitt liv og var en av faktorene for at nettopp jeg kom meg opp på folkehøgskolen som skulle forandre mitt liv.
Vi har støttet hverandre siden han flyttet til Bergen, og var en nær venn av hele familien. Når jeg hørte om dette natt til lørdag ble jeg dypt rystet. At det som har skjedd nå har skjedd er vanvittig tragisk og meningsløst og dessverre er det flere liv som blir ødelagt av dette.

Nå støtter vi oppunder de som trenger støtten, og står sammen i denne tragiske situasjonen.

Igjen, said har betydd kolossalt mye for meg, og hadde det ikke vært for hans støtte så hadde jrg ikke hatt fotfeste i livet som jeg har idag, og mitt liv ville vært en helt annen plass.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Mange medier som kontakter meg nå ifht drapet i Bergen så velger heller å skrive her. Said var en kjempe flott person med et vanvittig humør, en gledesspreder uten like. Han har betydd uendelig mye for meg i mitt liv og var en av faktorene for at nettopp jeg kom meg opp på folkehøgskolen som skulle forandre mitt liv. Vi har støttet hverandre siden han flyttet til Bergen, og var en nær venn av hele familien. Når jeg hørte om dette natt til lørdag ble jeg dypt rystet. At det som har skjedd nå har skjedd er vanvittig tragisk og meningsløst og dessverre er det flere liv som blir ødelagt av dette. Nå støtter vi oppunder de som trenger støtten, og står sammen i denne tragiske situasjonen. Igjen, said har betydd kolossalt mye for meg, og hadde det ikke vært for hans støtte så hadde jrg ikke hatt fotfeste i livet som jeg har idag, og mitt liv ville vært en helt annen plass. Shukraan habibi!

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Dette var utrolig trist, og vi føler med Samuel og Jarle. Det er virkelig vondt å miste noen som står så nær.
Det er noen fine og flotte ord han deler om sin gode venn.

La oss sende han mange varme tanker og trøst i den tunge tiden, ved å legge igjen et hjerte i kommentarfeltet. 

Hvil i fred Said Bassam Chataya

LES OGSÅ: Märtha Louise tar nå farvel etter flere år:  Det er trist og godt på samme tid…!


Forsidebilde: Instagram skjermdump / samuelmassie

Relaterte artikler