Annonse

Samuel Massie åpner opp om den dramatiske hendelsen: «Jeg kastet skjorta og… »

Av

Samuel Massie dro til Antarktis med Berserk, og havnet midt i sitt livs drama, og møtte en verdensomspennende medieoppmerksomhet uten like.

Eventyrer og programleder Samuel Massie har verdens beste venn i sin egen bestefar. Sammen har de vært ute på spennende eventyr som har blitt flere dokumentarer hvor vi får følge dem på spennende reiser med utfordringer, prøvelser og latter, rundt i verden.

På onsdag var det premiere på sesong to av «Samuel og bestefar – kunsten å leve» på TV2. Denne gangen reiser de i en bobil hvor de krysser grenser i hele Europa. Det var bare en liten utsikkerhet med denne turen, for samboeren til Samuel var gravid før de reiste. Så på vårparten parkerte de bobilen i Roma og satt kursen for Norge.

Og 13. juni kunne Samuel ta imot sin sønn Gabriel Rafiki Santos Massie, på en ganske utradisjonell måte.
«Vi sto der inne på fødestua, og det var absolutt ikke noe jeg hadde planlagt. Et minutt før han kom spurte jeg jordmor om det var greit at jeg tok over – fordi jeg fikk veldig lyst. Hun svarte at det var greit om det var greit for Rosa, og det var det jo», sier han til Se og Hør.

«Jeg dro ut min egen sønn» sa Samuel.
Men, det gikk ikke helt udramatisk for seg, for sønnen var helt kald og det trengtes utstyr for å hjelpe han, imellomtiden handlet Samuel lynraskt. Han tok av seg på overkroppen å la den lille kroppen inntil brystet for å overføre varme til han.
«Jeg kastet skjorta og holdt han inntil meg. Da tok det ikke lang tid før han ble varm igjen. Det var vill jubel der inne, og jeg ble nesten tilbudt jobb som jordfar», ler han.


Vi ønsker Samuel lykke til med både barn og sesongstart på «Samuel og bestefar»!

LES OGSÅ: Den bortskjemte ungen nekter å høre på bestefaren sin –  Da gjør han noe som sjokkerer kvinnen som ser på!


Del videre for å ønske dem lykke til med den neste sesongen. Vi skal garantert følge med dere! 
Dere er en fantastisk duo, og vi elsker at dere lever livet sammen. 

Relaterte artikler