12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisRunar Søgaard trist og nedslående beskjed - dette sier han

Runar Søgaard trist og nedslående beskjed – dette sier han

- Annonse -

Den tidligere predikanten Runar Søgaard (55) har hatt en turbulent tid de siste årene. I 2021 avviste den svenske Høyesterett hans anke etter at han ble dømt til ett år og åtte måneders fengsel for økonomisk kriminalitet. Til tross for hans påstand om at lagmannsretten hadde vurdert bevisene feilaktig, ble dommen opprettholdt.

- Annonse -

I et intervju med Aftonbladet tidligere i år, etter å ha sonet 439 dager av straffen, avslørte Søgaard at han nå er hjemløs og sover i bilen sin. Han beskrev et kaotisk mellomstadium, med trusler og politiinngrep, som førte til at han valgte å forlate sitt midlertidige hjem.

Men til tross for disse vanskelighetene, har Søgaard fortsatt store planer for fremtiden. Han har tre bokprosjekter på trappene, hvorav to vil fokusere på hans syn på kriminalomsorgen. Dessuten planlegger han å skrive en selvbiografi, der to kapitler vil bli viet hans ekskone, den kjente svenske sangerinnen Carola Häggkvist (56). «Det blir på en måte som å komme hjem,» fortalte han til Aftonbladet.

Søgaards økonomiske problemer har vært mye omtalt i media de siste årene. I 2020 ble det avslørt at han hadde en enorm gjeld på 3,8 millioner kroner, og namsfogden i Sverige hadde beslaglagt et gevær og en jukeboks som pant. Tiltalen fra 2017 avslørte også at Søgaard og en slektning unnlot å føre regnskap for over ti millioner kroner i perioden 2013–2016.

- Annonse -

LES OGSÅ: Alessandra Mele deler ærlig beskjed –  rett før den store finalen: «Jeg kan ikke…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -