Annonse

Ronnie veide over 300 kg og hadde problemer med å komme seg ut av huset – se hvordan han ser ut 600 dager senere!

Av

Etter videregående skole følte Ronnie Brower seg deprimert. Han lurte på hva han gjorde med livet sitt, og vendte seg til narkotika, alkohol og mat for å berolige sine følelser. Etter hvert som tiden gikk, gikk han langsomt opp i vekt og til slutt nådde han 300kg i 2013. Da han dro til legen, fikk han denne sjokkerende beskjeden: Hvis han ikke gikk ned i vekt, kunne han dø.

Bilde: Kilde

«Det slo meg virkelig helt ut,» fortalte Ronnie Brower.

Men han ignorerte det i flere dager, helt til en venn anbefalte at Ronnie å snakke med kusinen Nick Murphy, som var trener.
Murphy oppfordret Ronnie Brower, og han kom opp med et trenings/kostholdsplan til han. Først kunne Brower bare trene hjemme.
Han ville rett og slett stå opp og sette seg ned i en stol, gjøre noen armbøyninger med vekter og forsøke å sette seg opp.

Etter 100 dager følte Brower seg komfortabel nok til å gå på treningsstudioet. Han startet et ketogent diett , lite karbohydrat, høyt fett, moderat protein og vegetabilsk-fokusert diett. Han håpet å komme til 113 kg.


Bilde: Kilde

Her kan du se hvordan Ronnie ser ut etter 600 dager med hard innsats og fokus!
Han er virkelig ikke til å kjenne igjen. Nå ønsker han å inspirere andre med sin sterke historie!

Bilde: Kilde

Det skal også sies at Ronnie møtte kjærligheten på treningsstudio, se videoen og den forandringen som har skjedd med Ronnie!

Del videre hans sterke og inspirerende historie med dine venner!

LES OGSÅ: Ashley veide 328 kg, og var forberedt på å dø! Men 2 år senere er hun ikke til å kjenne igjen!

Relaterte artikler