-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisRolv Wesenlunds enke er død - dette var hennes egne ord om...

Rolv Wesenlunds enke er død – dette var hennes egne ord om ekteskapet

- Annonse -

Norge har mistet en kjær figur i Ruth Wesenlund, enken etter den legendariske komikeren Rolv Wesenlund. Hun gikk bort 12. november i en alder av 80 år, et tap som rører ved hjertestrengene til mange som beundret hennes mann og deres felles bidrag til norsk kultur​​​, skriver NRK.

Ruth og Rolv Wesenlunds historie er en fortelling om kjærlighet og kunst. Deres veier krysset ved Trøndelag Teater, og deres forhold blomstret over et halvt århundre, kront med et bryllup syv år etter deres første møte. Selv om de ikke fikk barn sammen, delte Ruth og Rolv et liv preget av dyp forståelse og kjærlighet. Ruth, som nylig fortalte om deres eventyrlige liv, understreket at deres forhold var fritt for konflikter og fylt med nærhet​​​​, skriver Dagbladet. 

- Annonse -

Rolv Wesenlund, kjent for sin uforglemmelige rolle som Marve Fleksnes og som en bauta i norsk komik, forlot oss i 2013. Hans bortgang var en nasjonal hendelse, og han ble æret med en bisettelse på statens bekostning, et tegn på hans dype fotavtrykk i norsk historie​​.

Ruth Wesenlunds bortgang markerer enden på en æra, ikke bare som Rolv Wesenlunds livspartner, men også som en stille kraft bak en av Norges største komiske talenter. Hennes bortgang rører ved et nostalgisk kapittel i norsk underholdningshistorie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørn Kile (@jorn.kile)

- Annonse -

Hennes bisettelse vil finne sted i Frogner kapell i Oslo 23. november, et sted med spesiell betydning da det også var der Rolv Wesenlund ble bisatt. Dette symboliserer ikke bare sluttet av et livslangt kjærlighetskapittel, men også den dype forbindelsen og arven de to deler.

Ruth Wesenlunds liv og minne vil fortsette å inspirere og røre ved de mange som kjente til henne og hennes mann. Hennes bortgang etterlater et tomrom, men også varige minner om et liv fylt med kjærlighet, kunst og dedikasjon til det norske kulturlivet.


Del gjerne videre slik at dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Sophie Elise avslører babylykke –  dette er hennes egne ord: «det lille mennesket som»

Vi sender våre dypeste kondolanser til familie og pårørende. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -