12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisRichard Chamberlain - «Father Ralph» forlot «Tornfuglene» og forsvant helt – slik...

Richard Chamberlain – «Father Ralph» forlot «Tornfuglene» og forsvant helt – slik ser han ut i dag!

- Annonse -

Det var en tid da han var hjertet og sjelen til TV-skjermen, kjent som «Father Ralph» i den ikoniske TV-serien «Tornefuglene». Med sitt utseende og karismatiske tilstedeværelse fanget han publikums oppmerksomhet og hjerte. Men plutselig forsvant han fra rampelyset, og spørsmålet som har gnaget fansen i årevis, er: Hva skjedde med Father Ralph, og hvordan ser han ut i dag?

For de som fulgte den gripende historien om «Tornefuglene», var «Father Ralph» en karakter som fikk seernes hjerter til å banke raskere. Hans intrikate forhold til hovedpersonen Meggie, sammen med hans kjekke utseende og presterolle, gjorde ham til en minneverdig skikkelse i TV-historien.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Richard Chamberlain sto frem som homofil da han var nesten 70 år gammel. Han uttalte at som en romantisk hovedrolleaktør ville det vært «en katastrofe» og «forferdelig» for karrieren hans hvis offentligheten hadde kjent sannheten.
I en tid der offentlige figurer ofte blir feiret for å dele sine personlige historier, var Chamberlains beslutning om å stå frem en modig handling.

Chamberlain hadde en bemerkelsesverdig karriere, med minneverdige roller i TV-serier som «Dr. Kildare» og «Tornefuglene», som berørte seere over hele verden, ifølge palmspringslife.

- Annonse -

Han delte sine tanker om suksessen, og hvordan det å bli et idol kom overraskende på ham. «Vi begynte å få fanbrev i enorm hastighet. Omtrent 12 000 brev i uken,» reflekterte han om tiden med «Dr. Kildare». «Men jeg visste ikke helt hvorfor de ville ha det. Det fikk meg til å innse at ‘Dr. Kildare’ skapte ganske mye oppstyr.»

I selvbiografien «Shattered Love» som han utgav i 2003, kunne Chamberlain han endelig dele sin sanne historie uten frykt for konsekvenser. Han beskrev følelsen av frigjøring og selvaksept som han opplevde mens han skrev boken.

Richard

Publisert av Richard Chamberlain The present time Fredag 14. april 2023


Selv om hans personlige reise var langt fra enkel, ser han tilbake på karrieren sin med glede og stolthet over det han har oppnådd.
Når det gjelder stjernens privatliv var han i 1984 og 2010 sammen med Martin Rabbett, som nå er gode venner.
I dag er stjernen 89 år gammel og trives med å være singel.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Emil Iversen og kjæresten tar forholdet til neste nivå: «Vi har…»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -