12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisRegelbrudd på «Farmen»: dette skjedde i kulissene - hemmeligheten ble avslørt

Regelbrudd på «Farmen»: dette skjedde i kulissene – hemmeligheten ble avslørt

- Annonse -

I mandagens episode av «Farmen» på TV2 kom det inn tre nye utfordrere fra «Torpet», som skulle kjempe seg tilbake på gården, Dagny Vartdal(45), Lasse Fredheim(24) og Rob Michael Scott(55).
På onsdag måtte utfordrerne konkurrere i en utslagskamp som besto av en hinderløype kombinert med en kunnskapskonkurranse, som ble vunnet av Lasse Fredheim.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 (@tv2norge)

- Annonse -

Men det som ingen visste var at Dagny Vartdal bar på en hemmelighet den dagen hun røyk ut av konkurransen, hun hadde et brev i skoen!
«Da jeg stod i den Torpet-konkurransen, så hadde jeg brevet i skoen. Jeg konkurrerte faktisk med kjæreste-brevet i skoen. Jeg kjente på det også! Kanskje det var derfor jeg ikke vant, sier Dagny lattermildt, ifølge TV2.

Brevet var en kjærlighetserklæring til kona fra ordfører Dan-Håvard Johnsen(55):
«Det var veldig hyggelig gjort av henne. Jeg har vært gift i snart ti år, og har tidligere ikke vært borte fra henne i mer enn en uke. Så det var det verste med å være på Farmen. Det var å være borte fra kona».

Pressesjef Jan-Petter Dahl i TV2 forteller at dette er et regelbrudd.
«Regelverket er relativt enkelt: «Farmen»-deltakerne skal ikke ha kontakt med omverdenen. Dersom denne historien medfører riktighet er det mest av alt noe vi er veldig skuffet over».

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Hanne Krogh deler overraskende helsebeskjed: «Tenk så….»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -