Redningsmannskapet svarer på hennes nødrop fra fjellet – Plutselig ser de at hun ikke er alene!

Av

Amelia Milling(21), en døv kvinne fra Tennessee er ikke redd for å utfordre seg selv.
Mens de fleste på hennes alder elsker å være hjemme og leke med smarttelefonene sine, liker hun eventyr. Så hun bestemte seg for å dra på en tre dager lang tur i Alaska – et av Nord-Amerikas tøffeste landskap.

Bilde: Youtube/ABC News

Mens hun klatret opp et fjell i Alaska, mistet hun balansen og falt ned på siden av det snødekte fjellet. Hun gled over 100 meter ned før hun krasjet i en kampestein og deretter skled hun ytterligere 100 meter ned.

 

Bilde:Youtube/ABC News

Heldigvis brakk hun ikke bein og kunne fortsatt gå.
Hun var strandet alene og hun hadde et stort problem, hun visste ikke hvor hun var og det var et vanskelig landskap å ta seg fram i. Men plutselig så noe helt spesielt, på avstand så det ut som en hvit ulv men når den kom nærmere så hun at den «hjelpende engelen» hadde bånd på seg, det var en hvit Alaskan husky hund som het Nanook.

Bilde: Youtube/ABC News

Og Nanook forlot henne ikke, han ble hos henne hele natten igjennom.
Hun forsøkte å krysse en stri elv i det iskalde vannet i Eagle River Crossing, men uten hell. Det gikk så galt at Nanook måtte redde henne, han klarte å trekke henne inn til land med å bite seg fast i ryggsekkstroppene.

Amelia hadde en GPS-sender slik at hun kunne sende et signal hvis noe skjedde, og hun bestemte seg til slutt å aktivere den som hjelp.
Signalet ble plukket opp den lokale redningstjenesten «Alaska State Troopers», og da de ankom i redningshelikopteret for å få henne i sikkerhet, var Nanook ved hennes side.


Bilde: Youtube/ABC News

Nanook pleier ofte å patruljere rundt på fjellet og på halsbåndet hans står det «guide», og han pleier ofte å hjelpe mennesker som har gått seg vill på det velbesøkte fjellet.
Når Nanook traff Amelia fikk han et oppdrag han ikke kunne avbryte!

Se og hør hele historien om Amelia og Nanook her:

Hunden er virkelig hennes beste venn! Det er flott å se at han var ved hennes side hele tiden!  Del videre denne flotte og vakre historien med dine venner.


LES OGSÅ: Bonden finner en åpning i fjellet, det som skjuler seg på innsiden- sjokkerer en hel verden!Relaterte artikler