Annonse

Ranere står utenfor bilen hennes med våpen – da gjør moren det ufattelige!

Av

En 42 år gammel kvinne fra Alberton i Sør Afrika redde sin datter liv takket være kjapp handling. Hun blir nå hyllet som en helt for det hun gjorde for å redde sin datter fra en gruppe med ranere.

I følge en politirapport så hadde ranerne fulgt etter henne fra et kjøpesenter 27. august. De fulgte mor og datter hjem til innkjørselen av huset. Fire bevæpnede menn stormet mot bilen deres.

Bilde: Youtube skjermbilde

 

Moren klarte akkurat å få låst dørene mens ranerne står utenfor bilen og slår i ruten med våpen. I dette øyeblikket fikk moren noen få sekunder til å tenke seg om og hva hun skulle gjøre. Hun forsto og hun og datterens liv sto i fare så hun måtte gjøre det hun kunne for å beskytte datteren.


Det første hun gjorde var å utløse mobiltelefonens nød knapp mens hun prøvde å roe ned datteren på 16 år, så slår morsinstinktet inn. Hun satt bilen i revers og gav full gass og rygget inn i bilen til ranerne.

«Jeg tenkte at om jeg bare kunne dytte dem lengre bort fra porten så kunne vi klare å stenge porten» sier mammaen til Què curiosa vida.

Bilde: Youtube skjermbilde


Ranerne ble usikre, de visste ikke hva de skulle gjøre, de går tilbake til sin egen bil og forsøker å rømme.


I det de forsøker å kjøre avgårde gir mammaen gass igjen, og rygger rett inn bilen deres en gang til!

Som man kan se ut fra videoen gir hun seg ikke med dette, hun kjører rett inn i en siste gang og ranerne løper avgårde nedover gaten.

Sikkerhetskameraer fanger opp situasjonen i det denne modige kvinnen gjør det hun kan for å beskytte sitt og datterens liv! Heltemodig innsats!

Se videoen her:

Del videre for å hylle denne morens heltemodige innsats.

LES OGSÅ: Et pensjonist ektepar sto i bankkøen –  Plutselig kom det 4 ranere løpende inn!

Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler