Annonse

Psykologen avslører: Dette betyr dine vanligste drømmer!

Av

Det å analysere drømmesymboler og forstå betydningen har blitt en populær kilde til både underholdning og selvrefleksjon i populærkulturen.

Har drømmer virkelig skjulte betydninger?
Psykoanalytiker Sigmund Freud beskrev drømmene som den kongelige veien til det ubevisste og foreslo at ved å studere det åpenbare innholdet i drømmene kunne vi fremheve de skjulte og ubevisste begjæret som fører til nevrose.
Hva betyr drømmene dine? Det antas at ved å lese og tolke drømmene dine, kan du oppdage ting om deg selv, for eksempel hva hjernen din prøver å fortelle deg, eller hva du virkelig vil ha her i livet.

Bilde: Pixabay

Psykolog Ian Wallace har tolket over 150.000 drømmer i mer enn 30 års praksis.
Han har utarbeidet en liste over noen av de vanligste drømmene, deres betydning, og hvilken handling du bør ta tak i livet ditt.
Her er noen av de:

Drømmer du om at du har et uhell med en bil
Bilen representerer din evne til å gjøre konsekvent fremgang mot et bestemt mål. Du kan føle at du ikke har kontroll over veien videre fram til suksess.

Bilde: Kilde

I stedet for å forsøke å kontrollere situasjonen bør du la dine grunnleggende instinkter og magefølelse styre deg på riktig vei.


Drømmer du om at du flyr
Det å kunne fly antyder at du har frigjort deg selv fra omstendigheter som har tynget deg ned i det våkne liv.

Pixabay

Selv om du kanskje ser denne følelsen av befrielse som bare lykke eller tilfeldighet, er det vanligvis fordi du har klart å ta en tung beslutning eller tatt steget over noe som har vært vanskelig for deg.

Drømmer du at du faller
Det å drømme at man faller symboliserer at man er redd for å miste kontrollen.

Bilde: Pinterest

Det kan være følelsen av å ikke kunne kontrollere enkelte situasjoner i livet. Kanskje det ar vært en stor forandring i livet som kom litt brått på og som du ikke var helt klar for. Tenk litt over det, er det en situasjon du ikke helt kan kontrollere nå?

I stedet for å være så opptatt av å miste kontroll, trenger du noen ganger bare å stole på deg selv og andre ved å la alt falle naturlig på plass!

Drømmer du at du blir jaget

Bilde: Pinterest

Føler du at du blir jaget på i drømmen, så kan det være at det er et problem i ditt våkne liv som du burde ta et oppgjør med, men du vet kanskje ikke hvordan du skal løse det.

Nå har du en flott mulighet for å forfølge en helt bestemt ambisjon, selv om det kan virke litt skummelt presses det fram en oppmerksomhet til ditt urealiserte talent. Stol på deg selv og dette trenger du for å føle deg komplett.

Se video og hør Ian Wallace fortelle mer om drømmenes betydning her:

Kjenner du flere som kanskje burde lese denne artikkelen? Da kan du bare trykke på deleknappen så flere får det med seg! 


LES OGSÅ: Har du levd før? Her er 6 tegn på at sjelen din har reinkarnert fra tidligere liv!

Relaterte artikler